Home Stiri Sezon nou din Fetițele Powerpuff. Blossom, Bubbles și Buttercup își cunosc sora mai mare

Sezon nou din Fetițele Powerpuff. Blossom, Bubbles și Buttercup își cunosc sora mai mare

0
0

Cartoon Network o prezintă pe cea de a patra Fetiță Powerpuff. Luna viitoare, mai exact, luni, 11 decembrie, postul de televiziune pentru copii lansează noi episoade ale serialului Fetițele Powerpuff.

Cu mult înainte de a le crea pe Blossom, Bubbles și Buttercup, profesorul Utonium a creat o fetiță pe nume Bliss, în care a încorporat aceleași trăsături ca și cele ale celor trei surori: era inteligentă, dulce și incredibil de puternică. După o dispariție misterioasă, ea nu a mai fost văzută de nimeni de ani de zile. Acum, ca adolescentă, Bliss s-a întors și a descoperit că are trei surori incredibile! Mai puternice împreună și reunite ca o familie, cele patru fetițe lucrează împreună și își folosesc puterile pentru a salva ziua înainte de culcare.

Noile episoade din seria Fetiţele Powerpuff pot fi urmărite de luni până vineri, de la 16.15, la Cartoon Network.

Fetițele Powerpuff este una dintre cele mai logevive animații ale postului Cartoon Network. Seria originală a desenului animat creat de Craig McCracken a fost lansată în 1998. Cele 78 de episoade au câștigat două premii Emmy®, precum și numeroase distincții și nominalizări. Serialul a dat naștere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures și lansat în 2002.

Jobs Database
Load More In Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

VIDEO. Povestea căutătorilor de „aur baltic”, într-un nou serial la History

History aduce un nou serial cu „căutători de aur”. Se numește „În cautarea chihlimbarului,…