Home Seriale TV Serialul western „Doctor Quinn” se vede pe TVR. De când?

Serialul western „Doctor Quinn” se vede pe TVR. De când?

0
0
Foto – TVR

Serialul western „Doctor Quinn”, care are 4 premii Primetime Emmy, se vede din această lună la Televiziunea Publică.

Concret, producția cu actrița Jane Seymour se poate urmări pe TVR 2 începând de luni, 7 iunie, de la ora 16:00. În fiecare zi, de luni până vineri, se va difuza câte un episod.

Reluările episoadelor sunt programate de la ora 23:00 în prima săptămână, iar din 14 iunie vor fi de la 22:00.

În total, producția a avut 6 sezoane și 150 de episoade, în perioada 1993-1998. În serial se abordează diferite subiecte: rasism, bigotism, medicină alternativă, migraţie – toate desfăşurate pe fundalul luptei unei femei pentru a se afirma într-o lume a bărbaţilor.

Serialul creat de Beth Sullivan rămâne unul de referinţă pentru mesajele sale optimiste – pentru că în „Doctor Quinn” compasiunea, generozitatea, întrajutorarea şi curajul eroilor sunt principalele arme în lupta cu problemele apărute.

Protagoniştii aleşi au şi ei o contribuţie importantă la succesul serialului: Jane Seymour şi Joe Lando, actorii care dau viaţă personajelor Dr. Michaela Quinn şi Byron Sully, formând unul dintre cele mai faimoase cupluri.

Sinopsis

În 1867, Michaela Quinn, tânără doctoriţă şi moştenitoarea unei familii bogate din Boston, lasă în urmă confortul în care a trăit până atunci şi se mută într-un orăşel din Vestul American încă sălbatic: Colorado Springs.

Entuziastă, plină de bune intenţii şi dornică să se afirme într-o meserie dominată de bărbaţi, Michaela – poreclită “Dr. Mike” – e primită cu suspiciune de localnici, dar reuşeşte să-şi facă doi prieteni buni: Byron Sully, susţinătorul cauzei indienilor cheyenne, şi Charlotte Cooper, moaşa satului.

Şi, de parcă adaptarea nu i-ar fi fost suficient de dificilă, un incident tragic schimbă şi mai mult viaţa Michaelei: muşcată de o viperă, Charlotte i-i încredinţează pe patul de moarte pe cei trei copii ai ei, Matthew, Colleen şi Brian. Devenită brusc şi mamă, şi medicul unei comunităţi care nu prea are încredere în capacităţile ei, Dr. Mike se înarmează cu curaj şi optimism pentru a schimba în bine vieţile celor din jur.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Din iulie. Un nou serial dramă se vede pe AXN

AXN propune un nou serial dramă la jumătatea lunii iulie. …