Home Seriale TV Serialul Warrior – Războinicul vine la Cinemax și HBO GO

Serialul Warrior – Războinicul vine la Cinemax și HBO GO

0
0

Warrior – Războinicul, serialul dramă bazat pe scrierile lui Bruce Lee, începe la Cinemax și HBO GO. Cele zece episoade vor fi difuzate începând cu vineri, 5 aprilie.

Warrior este o dramă care se petrece în a doua jumătate a secolului 19, în timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco. Serialul îl prezintă pe Ah Sahm, un expert în arte marțiale, care devine asasinul plătit al uneia dintre cele mai puternice familii criminale din Chinatown.

Andrew Koji este Ah Sahm, personajul principal al serialului Warrior. Din distribuție mai fac parte și Kieran Bew (The Street), Olivia Cheng (Marco Polo), Dianne Doan (Vikings), Dean Jagger (Game of Thrones), Langley Kirkwood (Invictus), Hoon Lee (Banshee), Christian McKay (Me and Orson Welles), Joe Taslim (Fast & Furious 6), Jason Tobin (The Fast & the Furious: Tokyo Drift), Joanna Vanderham (The Paradise), Tom Weston-Jones (Copper) și Perry Yung (The Knick).

Despre primul sezon Warrior

Ah Sahm se împrietenește cu Wang Chao, care se ocupă de afaceri ilegale în Chinatown, și este luat sub aripa protectoare a lui Young Jun, fiul petrecăreț al liderului Hop Wei, Father Jun, care se confruntă cu un război iminent al opiului cu o societate rivală. Pe măsură ce este îndoctrinat cu regulile bandelor din Chinatown, Ah Sahm câștigă încrederea matroanei unui bordel, Ah Toy, și îi dezvăluie adevăratele intenții ale călătoriei lui în America.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…