Home Seriale TV Serialul Vlad de la Pro TV: Cine este Vlad Pop

Serialul Vlad de la Pro TV: Cine este Vlad Pop

0
0

Cine este Vlad Pop, personajul principal din serialul Vlad de pe Pro TV? 

Rolul principal al producției dramatice de pe Pro TV este jucat de Adrian Nartea, un actor cu o scurtă experiență în televiziune.

Originar din Brașov, Adi Nartea a avut tot felul de job-uri în timpul facultății, pentru ca apoi să se ivească posibilitatea de a se muta la București.

Furam actorie de la iubita mea de atunci, Sabina, care era la UNATC. Mergeam o dată-de două ori pe săptămână, când avea cursuri și mă ascundeam acolo în spate și mă uitam la toate bucățile lor actorie. Pot să zic că mi-a intrat un pic în sânge. Am început să caut cursuri de actorie în București și, în paralel cu job-ul, făceam și cursurile de actorie. Am făcut cu Dan Chișu, cu Papadopol, Dorian Boguță și Dragoș Bucur. Și un modul foarte bun a fost al lui Florin Șerban, cel care a regizat Eu când vreau să fluier, fluier. Metoda lui este extraordinară”.

Am jucat în filmul lui John Boorman, Queen and Country, am o secvență în care mă bat cu protagonistul. Cumva, s-au pregătit toate lucrurile așa, pentru rolul din VLAD. A fost o provocare de la început și cred că nu numai pentru mine, ci și pentru toată lumea.”.

Nartea a participat și în show-ul Pro TV Fort Boyard, dar a prezentat și mai multe emisiuni la Kanal D.

Despre personajul Vlad

Vlad Pop este noua identitate a lui Adrian Anuţei. După ce a fost trădat de prietenii săi şi închis pe nedrept pentru jaful cazinoului ”Rainbow Star”, Adrian a avut timp să își planifice în detaliu răzbunarea.

Planul lui se dovedeşte a fi mai complicat decât anticipase, odată ce descoperă că încă are sentimente pentru Eliza Stamate, fata care l-a trădat.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…