Home Seriale TV Serialul Prințesa fără coroană, disponibil în AntenaPlay. De când?

Serialul Prințesa fără coroană, disponibil în AntenaPlay. De când?

Comments Off on Serialul Prințesa fără coroană, disponibil în AntenaPlay. De când?
0

„Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses” este varianta turcească a legendarei drame nipone cu același nume, care a făcut furori printre milioane de telespectatori. Serialul este disponibil în AntenaPLAY începând cu 29 mai.

“Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses”, o poveste emoționantă, care va cuceri inimile abonaților AntenaPLAY

Într-o lume plină de incertitudine și de dificultăți de tot felul, micuța Masal (interpretată de Elif Kurtaran) privește viața dintr-o perspectivă aparte, care împinge publicul să nu renunțe la speranța unui viitor mai bun și îl face să creadă în miracole.

Serialul a debutat pe 10 ianuarie 2023 la televiziunea Fox și are doar 13 episoade. Din distribuție mai fac parte Feride Cetin, Ismail Hacioglu, Sumeyye Aydogan și Tolga Tekin.

Masal este o fetiță de 9 ani care a crescut lângă o mamă iubitoare, Șirin, care însă se îmbolnăvește grav. Pentru a-i fi salvată viața este nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare. Această experiență o schimbă total pe Masal, transformând-o într-o adevărată forță care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și vindeca mama.

Ferit este tatăl vitreg al fetiței. Acesta este, de fapt, un escroc dependent de alcool. Deoarece Masal nu găsește un sprijin în tatăl său vitreg, recurge la furtișaguri și la tot felul de lucruri infame pentru a strânge banii necesari operației salvatoare. Fetița nu are în minte decât să-și salveze mama și să o aibă alături pentru cât mai mult timp.

Serialul “Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses” spune o poveste pentru copilul interior din fiecare – este o lecție de viață, care nu de puține ori arată urâciunea și brutalitatea realității. Chiar și în cele mai întunecate momente însă, există o rază de speranță. Oricât de infimă, această speranță te menține în viață și îți dă putere să mergi mai departe. Aceasta e lecția pe care Masal o transmite în cel mai nou serial turcesc disponibil în AntenaPLAY.

Serialul “Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses” are premiera miercuri, 29 mai 2024. Acesta se poate urmări exclusiv în AntenaPLAY în fiecare miercuri, când va fi disponibil câte un nou episod din drama devenită fenomen în Japonia și Turcia.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…