Home seriale romanesti În această seară, un polițist din Brigada Nimic este răpit de mafioți

În această seară, un polițist din Brigada Nimic este răpit de mafioți

Comments Off on În această seară, un polițist din Brigada Nimic este răpit de mafioți
0

Furtul unor ficuși din interiorul unui bloc vechi a fost subiectul anchetei pe care Brigada Nimic a desfășurat-o aseară. Plângerile insistente ale unei pensionare i-au dus pe Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma pe o pistă incredibilă, la finalul căreia au descoperit un traficant de droguri. Marți seară, comedia a captivat din nou România, iar serialul a fost lider de audiență.

Pe lângă ancheta despre dispariția unor plante decorative din scara unui bloc, Brigada Nimic a avut și un oaspete important din SUA: un detectiv-șef de la NYPD, parte a unui program internațional de cooperare în domeniul aplicării legii, pe care au reușit să-l pună într-o serie de situații ce aproape l-au omorât.

În această seară, într-un nou episod Brigada Nimic, Toma se accidentează la un antrenament de fotbal și ajunge la spital, unde nimerește în același salon în care are loc o întâlnire a unor mafioți locali. În momentul în care află că în aceeași încăpere este un polițist, gangsterii îl răpesc și-l mută într-o locație secretă. Dacă vor reuși colegii lui din Brigada Nimic să-l elibereze, vom vedea în această seară.

Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoade noi, sâmbătă, pe VOYO.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…