Home Stiri Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime

Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime

Comments Off on Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime
0

Animația muzicală de succes Trolls Band Together, cu o distribuție care cuprinde numeroși artiști de renume mondial precum Anna Kendrick, Justin Timberlake *NSYNC, Troye Sivan și Camila Cabello, va fi disponibilă pentru vizionare pe SkyShowtime din 14 iunie.

Filmul îi prezintă pe Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) care, după ce au trecut în precedentele două filme de la prietenie adevărată la flirt neobosit, sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#broppy)! Cu toate acestea, pe măsură ce devin mai apropiați, Poppy descoperă că Branch are un trecut ascuns. Pe vremuri, a făcut parte din trupa ei preferată de băieți, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd (Troye Sivan, celebrul artist electropop nominalizat la Golden Globe®), John Dory (Eric André), Bruce (Daveed Diggs, câștigătorul Grammy®) și Clay (Kid Cudi, câștigătorul Grammy). BroZone s-a desființat pe când Branch era încă mic (alias „Bitty B”), la fel ca și familia sa, iar Branch nu și-a revăzut frații de atunci.

Dar când Floyd, fratele lui Branch, este răpit pentru talentele sale muzicale de către un cuplu de răufăcători, Velvet (Amy Schumer, câștigătoarea Emmy®) și Veneer (Andrew Rannells, câștigătorul Grammy și nominalizat la Tony®), Branch și Poppy pornesc într-o călătorie sfâșietoare și emoționantă pentru a-i reuni pe ceilalți frați și pentru a-l salva pe Floyd de la o soartă mai rea decât anonimatul în lumea culturii pop.

În România, distribuția vedete beneficiază de talentele vocale ale lui George Papagheorghe (Jorge) în rolul lui Branch, ale Cătălinei Chirțan în rolul lui Poppy și ale lui Vlad Rădescu în rolul lui King Peppy.

Pentru realizarea Trolls Band Together s-au reunit din nou regizorul Walt Dohrn și producătoarea Gina Shay, iar Justin Timberlake și Mike Elizondo au fost producători executivi muzicali.

Bazat pe Good Luck Trolls de Thomas Dam, franciza de film Trolls de la DreamWorks Animation (Trolls din 2016 și Trolls World Tour din 2020) și-a creat drumul spre succesul record cu cântece și dansuri, iar „Can’t Stop the Feeling!” a câștigat un premiu Grammy pentru Cel mai bun cântec scris pentru mediile vizuale și a obținut o nominalizare la Oscar® pentru Cel mai bun cântec original, susținând una dintre cele mai mari și mai îndrăgite mărci de divertisment din lume.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…