Home Grile POSTURI Al treilea sezon al serialului premiat cu Emmy Ursul are premiera în iulie pe Disney+

Al treilea sezon al serialului premiat cu Emmy Ursul are premiera în iulie pe Disney+

Comments Off on Al treilea sezon al serialului premiat cu Emmy Ursul are premiera în iulie pe Disney+
0

Cel de-al treilea sezon al serialul „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și premiat cu Emmy, va avea premiera în România pe 17 iulie, pe platforma de streaming Disney+. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile din ziua lansării.

În sezonul trei al serialului „Ursul” de la FX, Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) se străduiesc să ducă la cel mai înalt nivel fostul localul sandvisuri transformat în sezonul al doilea în restaurant de fine dining.

Carmy impune un standard înalt de performanță echipei sale, motivându-i să-și depășească limitele și face toate eforturile să egaleze intensitatea muncii lor.

Căutarea excelenței culinare îi va propulsa pe membrii echipajului spre noi niveluri și va pune la încercare legăturile care țin restaurantul unit.

Acest serial cu episoade de o jumătate de oră îi aduce în fața ecranului pe Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, în timp ce Oliver Platt și Molly Gordon interpretează roluri recurente.

Numit „Programul de televiziune al anului” de către AFI doi ani consecutivi, „Ursul” de la FX s-a bucurat de o atenție semnificativă pentru primele două sezoane din partea criticilor, inclusiv nominalizări și/sau victorii la Premiile Emmy, Globul de Aur, Screen Actors Guild Awards, Peabody Awards, Critics Choice Awards, Writers Guild Awards, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards, NAACP Image Awards, Independent Spirit Awards, MPSE Golden Reel Awards, CAS Awards, ACE Eddie Awards, TCA Awards, printre altele.

„Ursul” de la FX a fost creat de Christopher Storer, care are rolul de producător executiv alături de Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson și Hiro Murai. Courtney Storer are rolul de producător co-executiv și producător culinar. Serialul este produs de FX Productions.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…