Home Stiri Netflix lansează teaserul pentru ultimul sezon The Umbrella Academy

Netflix lansează teaserul pentru ultimul sezon The Umbrella Academy

Comments Off on Netflix lansează teaserul pentru ultimul sezon The Umbrella Academy
0

Sezonul 4 al serialului The Umbrella Academy va fi disponibil pe Netflix din 8 august.

Despre The Umbrella Academy:

Frații Hargreeves s-au împrăștiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedați de puteri, sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuie să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realități cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu și nevătămat, a ieșit din umbră și a intrat în atenția publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic și nefast.

O asociație misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună și că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forțe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârșit lucrurile, riscând să tulbure pacea șubredă pentru care au îndurat atât de multe.

Creat pentru televiziune de: Steve Blackman

Realizator: Steve Blackman

Producători executivi: Steve Blackman, Jennifer Cecil, Mike Richardson, Keith Goldberg, Scott Stuber, Beau Bauman, Pascal Verschooris, Jesse McKeown, Abbey Morris și Jeremy Webb

Bazat pe benzile desenate publicate de Dark Horse Comics, create de: Gerard Way și Gabriel Bá (coproducători executivi ai acestui serial)

Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix

Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min,Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally, David Cross

Teaser-ul ultimului sezon The Umbrella Academy poate fi văzut AICI.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…