Home Seriale TV Serialul „Numele Trandafirului”, cu John Turturro, adus de AMC

Serialul „Numele Trandafirului”, cu John Turturro, adus de AMC

0
0
Sursa: Variety / TELEMUNCHEN

Televiziunea AMC va difuza în premieră „Numele Trandafirului”. Producția va fi difuzată, mai întâi, în premieră, din data de 6 martie 2020 , pe platforma online www.digionline.ro.

AMC îl va difuza la TV, la o lună distanță, pe 6 aprilie, cu episoade duble în fiecare săptămână. 

Înainte de lansarea națională a serialului, operatorul de cablu Digi a lansat AMC în format HD în data de 20 februarie, anunță reprezentanții AMC.

Bazat pe romanul cu același titlu al lui Umberto Eco, „Numele Trandafirului” este pentru prima dată disponibil în România, sub forma unei premiere digitale, pentru utilizatorii înregistrați pe platforma DIGI ONLINE. Toate episoadele producției vor fi disponibile de la data de 6 martie 2020. 

Serialul este o co-producție italo-franco-germană, având 8 episoade a câte 52 de minute. Regia este semnată de Giacomo Battiato, urmărind romanul cu același nume al lui Umberto Eco, ce a înregistrat vânzări în peste 50 milioane de exemplare. 

Acțiunea din „Numele Trandafirului” este plasată în nordul Italiei, în anul 1327. Părintele franciscan William din Baskerville (John Turturro), urmat de tânărul novice Adso din Melk (Damian Hardung), ajung la o mânăstire izolată din Alpi pentru a participa la o dispută privind sărăcia, între reprezentanții Ordinului Franciscan și papalitate, la Avignon.

La sosirea în abație, cei doi sunt implicați într-un lanț de decese misterioase; în timp ce William și Adso anchetează și caută criminalul, sunt ei înșiși vânați de inchizitorul lipsit de milă, Bernardo Gui (Rupert Everett), care îi persecută pe cei ce îl critică pe Papă.

De fapt, obiectivul său este să termine Ordinul Franciscan de unul singur și, astfel, William din Baskerville este în topul listei sale…

”Numele Trandafirului” a primit Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune în anul 2019, în Italia. Este regizat de Giacomo Battiato și îi are în distribuție pe John Turturro, câștigător al premiului Emmy (Transformers, The Night of, Quiz Show), Rupert Everett (My Best Friend’s Wedding) și Damian Hardung (Red Band Society).

”Numele Trandafirului” a folosit ca sursă, pe lângă romanul bestseller, și filmul din 1986 cu același nume, în regia lui Jean-Jacques Annaud, avându-i în rolurile principale pe Sean Connery, în rolul lui William din Baskerville și pe Christian Slater, în cel al lui Adso din Melk. AMC va aduce filmul fanilor din România ca premieră națională, mai târziu în acest an.

În prezent, AMC HD este disponibil la Orange, UPC România și la Digi. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…