Home Grile POSTURI Noutățile HBO în martie: Westworld, sezonul 3, titlul lunii

Noutățile HBO în martie: Westworld, sezonul 3, titlul lunii

0
0

Luna martie aduce pe HBO sezoane noi din Westworld, My Brilliant Friend sau Kidding (cu Jim Carrey) și Roswell, New Mexico.

HBO 3 face pe 7 și pe 14 martie maratoane cu primele două sezoane din Westworld.

Pe zona de filme, HBO va aduce cel mai recent film din universul Spiderman, dar și producția Disney, lansată anul trecut, The Lion King.

Tot HBO va difuza și documentarul lui Alexander Nanau, Colectiv, din 19 martie.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii martie, în materie de seriale, pe HBO, HBO GO și pe HBO 3:

HBO

FOSSE/VERDON

Din 6 martie, în fiecare vineri, de la ora 20:50 (toate episoadele vor fi disponibile pe HBO GO din 6 martie)

“Fosse / Verdon” explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway din toate timpurile.

WESTWORLD – III

Din 16 martie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Sezonul 3 din apreciatul serial dramă HBO, o odisee întunecată despre zorii inteligenței artificiale și nașterea unei noi forme de viață pe Pământ.

THE PLOT AGAINST AMERICA/ COMPLOTUL ÎMPOTRIVA AMERICII

Din 17 martie, în fiecare marți, de la ora 04:00 și ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

O familie de evrei din clasa muncitoare din New Jersey urmărește ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

MY BRILLIANT FRIEND/ PRIETENA MEA GENIALĂ – II

Din 24 martie, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul spune povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă. Totul începe în anii ’50, pe străzile dure din Napoli.

ZEROZEROZERO

Din 27 martie,  în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO)

Serialul prezintă povestea unui transport de cocaină din Americi în Europa și a diverselor grupuri de infractori înfometați după putere, carteluri mexicane, mafia calabreză și afaceriști care se luptă pentru controlul comerțului cu cocaină.

HBO 3

MIRACLE WORKERS: THE DARK AGES/ CREATORII DE MIRACOLE: EVUL MEDIU

Din 13 martie, în fiecare vineri, de la ora  21:30 (disponibil deja pe HBO GO)

O poveste despre prietenie, familie și încercarea de a nu fi ucis, sezonul 2 se axează pe un grup de țărani din perioada medievală care încearcă să rămână optimiști într-o lume în care inegalitatea veniturilor, asistența medicală proastă și ignoranța se găsesc la tot pasul.

HIGH MAINTENANCE/ OMUL CARE ADUCE IARBA – IV

Din 13 martie, în fiecare vineri, de la ora  22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul de comedie se întoarce pentru un al patrulea sezon cu povești diverse despre oamenii din New York care au un lucru în comun: pe dealerul lor de iarbă, The Guy (Ben Sinclair).

KIDDING/GLUMEAM! – II

Din 16 martie, câte două episoade în fiecare luni, de la ora 20:00

Jeff, adică domnul Pickles, este o vedetă a emisiunilor TV pentru copii și sursa unui imperiu financiar. Dar când familia lui începe să se destrame, Jeff nu găsește niciun basm sau fabulă sau marionetă care să îl  ghideze în această criză.

TELL ME A STORY/ SPUNE-MI O POVESTE – II

Din 22 martie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul ia cele mai îndrăgite basme din lume și le reimaginează sub forma unui complex thriller psihologic. Sezonul 2 prezintă „Frumoasa și bestia”, „Frumoasa din pădurea adormită” și „Cenușăreasa” așa cum nu le-ai mai văzut niciodată.

THE PIER/ DEBARCADERUL – II

Din 29 martie, în fiecare duminică, de la ora 21:50 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul spune povestea arhitectei Alexandra care, deși distrusă de sinuciderea soțului ei Oscar, este și mai devastată atunci când află că acesta a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica  și că are un copil cu aceasta.

Știind că fie va înnebuni, fie va rezolva misterul, Alex se apropie de Veronica. Inițial, ea vrea să-i spună despre moartea lui Oscar, dar apoi decide să se împrietenească cu ea sub o identitate falsă pentru a afla de ce a preferat Oscar să trăiască cu această minciună. Când Alexandra îi dezvăluie Veronicăi că este văduva lui Oscar, mărturisirea amenință să le strice prietenia. Dar amândouă sunt, deja, mult prea implicate: ele trebuie să afle ce rol au avut relațiile dubioase ale lui Oscar în moartea sa și, de asemenea, cum își pot continua viața.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

 • 7 martie – Westworld, de la ora 19:00
 • 14 martie  – Westworld – II, de la ora 19:00
 • 21 martie – Spune-mi o poveste, de la ora 20:00
 • 28 martie – Dragoste cu sare și piper, de la ora 20:00

HBO GO

BREEDERS/ PĂRINȚI ȘI COPII

Din 3 martie

În această comedie cinstită și fără compromisuri, Paul și Ally jonglează cariere cu normă întreagă, părinți care îmbătrânesc, o ipotecă, tulburări de cuplu și creșterea copiilor lor, Luke și Ava.

LIAR/ MINCIUNI – II

Din 3 martie

La trei săptămâni după ce a fost emis un mandat de arestare pentru Andrew Earlham pentru agresiunea sexuală a 19 femei, trupul său e găsit în mlaștinile din Kent. Rory Maxwell se alătură lui Karen Renton ca să-l caute pe asasinul lui Earlham.

DAVE

Din 5 martie

Un bărbat nevrotic din suburbii care se apropie de 30 de ani, s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni,

DEVS/ DIVIZIA DE DEZVOLTARE

Din 5 martie

Lily Chan, inginer de software, investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

NOUGHTS & CROSSES/X ȘI ZERO

Din 6 martie (toate episoadele)

Serialul urmărește povestea a doi tineri care sunt separați de culoarea pielii, dar uniți de o iubire interzisă. Sephy este o „Cruce (Cross)”, membru al clasei de culoare care conduce societatea. Callum este un „Zero (Nought)”, un membru alb al subclasei de oameni care au fost cândva sclavi

BETTER THINGS/ LUCRURI MAI BUNE – IV

Din 6 martie

O comedie centrată pe Sam Fox, o actriță singură, care lucrează și își crește cele trei fiice în L.A. Ea este mamă, tată, arbitru și polițist. Viața ei este amuzant de urmărit, dar nu ai vrea să o trăiești (cu unele excepții).

BLACK MONDAY/ LUNEA NEAGRĂ – II

Din 16 martie

19 octombrie 1987 – Lunea neagră, cea mai mare criză a pieței bursiere din istoria Wall Street. Aceasta este povestea modului în care niște tipi din exteriorul sistemului au atacat clubul bine consolidat de pe Wall Street și au sfârșit prin a duce la prăbușirea celui mai mare sistem financiar din lume.

ROSWELL, NEW MEXICO – II

Din 17 martie

După ce se întoarce în orașul ei natal, Roswell, New Mexico, Liz descoperă un adevăr șocant despre Max, iubitul său din adolescență, acum ofițer de poliție: el este un extraterestru care și-a ascuns abilitățile neobișnuite întreaga sa viață.

Prezentăm în continuare și LISTA FILMELOR noi care intră pe HBO din luna martie 2020:

COLETTE

Regia: Wash Westmoreland

Cu: Keira Knightley, Dominic West, Eleanor Tomlinson, Denise Gough, Fiona Shaw

Dramă, Marea Britanie 2018

Difuzări: 29, 30

Tânăra Colette găsește succesul ca scriitoare, dar soțul ei pretinde că romanele ei sunt scrise de el. În timp, Colette își dă seama că trebuie să lupte pentru recunoașterea artistică și pentru libertatea sexuală.

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME – OMUL-PĂIANJEN: DEPARTE DE CASĂ

Regia: Jon Watts

Cu: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Jon Favreau, Jake Gyllenhaal

Acțiune, S.U.A. 2019

Difuzări: 15, 16, 18, 19, 21

Peter Parker pleacă alături de colegii lui de clasă într-o călătorie prin Europa. Deși Peter vrea să-și lase identitatea de supererou acasă în timpul vacanței, Nick Fury îi cere ajutorul când creaturile celor patru elemente fundamentale provoacă haos pe continent.

THE LION KING (2019) – REGELE LEU

Regia: Jon Favreau

Animație, S.U.A. 2019

Difuzări:

 • Varianta dublată: 8, 9, 12, 14, 27
 • Varianta subtitrată: 8, 11, 14, 26

În savana africană se naște un viitor rege. Dar nu toată lumea din regat sărbătorește venirea noului pui. Simba trebuie să se confrunte cu trădarea și tragedia ca să-și ocupe locul corespunzător.

TOY STORY 4 – POVESTEA JUCĂTORIILOR 4

Regia: Josh Cooley

Animație, S.U.A. 2019

Difuzări:

 • Varianta dublată: 23, 26, 28
 • Varianta subtitrată: 22, 25, 28

Când Woody, Buzz și ceilalți i se alătură lui Bonnie într-o călătorie cu noua ei jucărie, Forky, poznele sale îl trimit pe Woody într-o aventură plină cu noi personaje și o veche prietenă.

LYING AND STEALING – MINCIUNI ȘI HOȚII

Regia: Matt Aselton

Cu: Theo James, Emily Ratajkowski, Fred Melamed, Ebon Moss-Bachrach, Isiah Whitlock Jr.

Polițist, S.U.A. 2019

Difuzări: 20, 31

Ivan este un hoț talentat. El este îndatorat unui șef mafiot și vrea să iasă din afaceri. Elyse este o actriță cu datorii care este și ea infractoare. Cei doi pun la cale un ultim jaf care îi va elibera.

THE QUEEN’S CORGI – CORGI, CĂȚEII REGINEI

Regia: Ben Stassen, Vincent Kesteloot

Animație, Belgia 2019

Difuzări:

 • Varianta dublată: 21
 • Varianta subtitrată: 21, 27

Rex, câinele preferat al reginei britanice, se pierde de stăpâna lui și găsește un grup de câini de toate rasele care se ceartă mereu. În timpul călătoriei sale epice înapoi spre casă, Rex se îndrăgostește și își descoperă adevărata identitate.

CROSSWORD MYSTERIES: A PUZZLE TO DIE FOR – MISTERELE REBUSULUI: UN PUZZLE MORTAL

Regia: Don McCutcheon

Cu: Lacey Chabert, Brennan Elliott, Barbara Niven, John Kapelos, Victor A. Young

Polițist, S.U.A. 2019

Difuzări: 5, 6, 28

Viața unei editoare de rebusuri este dată peste cap când câteva dintre indiciile din cele mai recente cuvinte încrucișate ale ei sunt legate de crime nerezolvate și ea este atrasă într-o investigație a poliției.

LILO & STITCH 2: STITCH HAS A GLITCH – LILO ȘI STITCH 2: STITCH ARE O PROBLEMĂ

Regia: Tony Leondis, Michael LaBash

Animație, S.U.A. 2005

Difuzări:

 • Varianta dublată: 8
 • Varianta subtitrată: 7

Lilo și Stitch revin în această comedie emoționantă. La început, totul pare să meargă perfect, Stitch integrându-se în familia adoptivă. Dar când Stitch are o problemă, lumea lor perfectă o ia razna.

THE LITTLE MERMAID: ARIEL’S BEGINNING – MICA SIRENĂ: ÎNCEPUTURILE LUI ARIEL

Regia: Peggy Holmes

Animație, S.U.A. 2008

Difuzări:

 • Varianta dublată: 22
 • Varianta subtitrată: 21

În împărăția Atlantica, unde muzica este interzisă, cea mai tânără fiică a regelui Triton, Ariel, își descoperă dragostea pentru cântece într-un club underground și decide să readucă muzica în regat.

BEDTIME STORIES – POVEȘTI DE ADORMIT COPIII

Regia: Adam Shankman

Cu: Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, Russell Brand, Richard Griffiths

Comedie, S.U.A. 2008

Difuzări: 12, 13, 21

Atunci când Skeeter Bronson (Adam Sandler) are grijă de copiii surorii sale (Courteney Cox), imaginația lui se descătușează și el ajunge să inventeze povești de adormit copiii extrem de elaborate – distribuindu-se tot timpul pe el însuși în rolul eroului. Încântați, copiii își adaugă propriile idei în aceste povești cu “a fost odată ca niciodată”, eroism și cavaleri. Apoi, se întâmplă minunea. Aceste fantezii nocturne devin realitățile de zi cu zi ale lui Skeeter și el se trezește implicat într-o aventură reală, în căutarea propriului său final fericit. Plină cu personaje colorate, umor și o doză amețitoare de nebunie, această comedie emoționată va încânta întreaga familie.

ENCHANTED – MAGIE ÎN NEW YORK

Regia: Kevin Lima

Cu: Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Idina Menzel

Comedie, S.U.A. 2007

Difuzări: 14, 15, 20, 31

O poveste despre o prințesă care ajunge din tărâmul ei magic în Manhattan-ul zilelor noastre. La scurt timp după sosirea ei, prințesa Giselle începe să-și schimbe părerile despre viață și dragoste după ce întâlnește un avocat fermecător.

FOXCATCHER – FOXCATCHER

Regia: Bennett Miller

Cu: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Sienna Miller, Vanessa Redgrave

Dramă, S.U.A. 2014

Difuzări: 6, 18, 19, 24

O dramă-documentar despre milionarul John du Pont și relația sa cu frații Dave și Mark Schultz, luptători de wrestling. Inițial, Mark îl idolatrizează pe du Pont, însă în scurt timp își dă seama cât de mare e nebunia acestuia.

FRIDAY THE 13TH (2009) – VINERI 13

Regia: Marcus Nispel

Cu: Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti, Travis Van Winkle, Aaron Yoo

Horror, S.U.A. 2009

Difuzări: 13, 18

Jason Voorhees se afla într-o tabără de vară la Crystal Lake atunci când s-a înecat sau cel puțin așa a crezut toată lumea

NATIONAL TREASURE – COMOARA NAȚIONALĂ

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha, Sean Bean, Jon Voight

Aventură, S.U.A. 2004

Difuzări: 26, 27

Un secret din trecutul națiunii americane va declanșa cea mai mare aventură din istorie. Producătorul Jerry Bruckheimer și regizorul Jon Turteltaub fac echipă pentru “National Treasure”.

SEVEN POUNDS – ȘAPTE SUFLETE

Regia: Gabriele Muccino

Cu: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy, Barry Pepper

Dramă, S.U.A. 2008

Difuzări: 27

Gabriele Muccino, regizorul filmului “The Pursuit of Happyness”, și superstarul Will Smith prezintă povestea emoționantă și plină de suspans a unui om hăituit de un secret care încearcă să se izbăvească, schimbând destinele a șapte oameni complet necunoscuți.

THE SORCERER’S APPRENTICE (2010) – UCENICUL VRĂJITOR

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell

Fantezie, S.U.A. 2010

Difuzări: 28, 29

Filmul spune povestea lui Balthazar Blake (Nicholas Cage).

WHIPLASH – WHIPLASH

Regia: Damien Chazelle

Cu: Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell

Dramă, S.U.A. 2014

Difuzări: 7, 13, 30, 31

Andrew e un ambițios baterist care se înscrie la un conservator prestigios. Aici, sub îndrumarea celor mai buni profesori, visul său ar putea prinde contur. Dar dorința obsesivă de a atinge perfecțiunea vine ca o amenințare ce ar putea să spulbere tot.

COLECTIV (AKA. COLLECTIVE) – COLECTIV

Regia: Alexander Nanau

Documentar, România 2019

Difuzări: 19, 25, 31

Documentarul urmărește evenimentele de după incendiul de la clubul Colectiv din București din 2015. Jurnaliștii de investigație dezvăluie frauda masivă din sistemul medical românesc și scot la iveală prețul corupției și, în cele din urmă, prețul adevărului.

ALI & CAVETT: THE TALE OF THE TAPES – ALI ȘI CAVETT: POVESTEA CASETELOR

Regia: Robert S. Bader

Cu: Muhammad Ali, Dick Cavett

Documentar, S.U.A. 2018

Difuzări: 26

Un documentar despre relația îndelungată dintre Muhammad Ali și Dick Cavett care explorează opiniile directe ale campionului la box despre rasism și războiul din Vietnam cât și legătura lui cu Națiunea Islam.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…