Home Seriale TV Serialul Jessica și marea ei lume mică se vede la Cartoonito

Serialul Jessica și marea ei lume mică se vede la Cartoonito

Comments Off on Serialul Jessica și marea ei lume mică se vede la Cartoonito
0

Poate că este mică, dar lumea ei este mare! În acest spin-off pentru preșcolari al serialului Craig și Dumbrava, nominalizat la premiile Emmy, o urmărim pe sora mai mică – Jessica – în propriile ei aventuri legate de a deveni un copil mare!

Dornică să crească și să exploreze, Jessica întâlnește noi prieteni și își asumă noi provocări, mari și mici deopotrivă – de la a-și aminti rutina de culcare până la a-și salva jucăriile dintr-o furtună. Nu reușește întotdeauna să facă totul cum trebuie, dar cu ajutorul familiei, al prietenilor și al imaginației sale, Jessica câștigă datorită perseverenței sale.

Faceți cunoștință cu personajele principale: Jessica, o elevă aventuroasă de clasa întâi care este pregătită să își câștige statutul de copil mare; familia ei, printre care Nicole, Duane, Jojo, Craig și Bernard, care o inspiră și îi insuflă curajul de a se avânta în necunoscut. Și prietenii ei, Unchiul Mic – jucăria preferată a Jessicăi și consultantul ei principal; Jessica cea Mare, amalgamul a tot ceea ce Jessica își imaginează că ar fi un adult perfect. Stanleigh, supereroul de șase ani, Jessica E., fluturele social extrem de competitiv. Și mulți alții.

Având în vedere că reprezentarea unor tipologii cât mai variate este o prioritate fundamentală pentru serial, „Jessica și marea ei lume mică” le va permite preșcolarilor să se regăsească atât pe ei înșiși, cât să și îi identifice pe colegii și membrii familiei lor ca fiind personaje diferite din punct de vedere comportamental dar fiind totodată membrii aceleaiași comunități social-culturale –  puternică, creativă, capabilă și interconectată.  

Reluându-și rolurile din „Craig și Dumbrava”, în „Jessica și marea ei lume mică” joacă Lucia Cunningham (Jessica), Phillip Solomon (Craig), Phil LaMarr (Bernard) și Kimberly Hebert Gregory (mama Nicole). Lucia Cunningham, care îi dă voce Jessicăi, a declarat: „Este foarte frumos că lumina reflectoarelor este de data aceasta asupra Jessicăi, pentru că simt o legătură solidă cu ea.” Aceasta adaugă: „Îmi amintește foarte mult de mine și de sora mea”. Cunningham menționează că „Jessica și marea ei lume mică” este o întreupere amuzantă de ritm pentru abordarea unor subiecte sensibile cu copiii.

Tiffany Ford, realizatoare, producătoare executivă, co-creatoare și ea însăși mamă, exprimă că serialul reflectă o etapă din viața ei cu care rezonează datorită fiului ei, aflat acum la o vârstă fragedă. Ea afirmă că munca la emisiune a învățat-o multe despre cum să fie părinte.

Alăturați-vă Jessicăi în marea ei lume mică. Poveștile Jessicăi au scopul de a le oferi copiilor încrederea de care au nevoie pentru a încerca ceva nou și de a-i inspira să persevereze. Jessica nu este perfectă, dar este rezilientă.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…