Home Seriale TV Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru serialul SENNA

Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru serialul SENNA

Comments Off on Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru serialul SENNA
0

În acest prim teaser al Senna, seria limitată ce va avea premiera în a doua jumătate a anului 2024, vom revedea victoria istorică a pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, alături de celebrul comentariu al lui Galvão Bueno, la Grand Prix Brazilia, în 1991.

Acesta vorbește despre cursa dificilă care l-a ținut blocat în treapta a șasea și care a marcat, de asemenea, prima victorie în orașul său natal, Sao Paulo. Vom urmări gândurile și experiențele pilotului, presărate cu imagini din timpul cursei, care l-au condus pe Ayrton, interpretat de Gabriel Leone, până la acel moment important din caeriera sa, alături de câteva dintre personajele care au jucat un rol esențial în viața lui atunci, printre care și Xuxa (Pâmela Tomé), Alain Prost (Matt Mella) și directorii echipei McLaren, Ron Dennis (Patrick Kennedy) și Galvão Bueno (Gabriel Louchard).

De-a lungul celor șase episoade, Senna va dezvălui în premieră drumul lui Ayrton spre succes, alături de dezamăgiri, bucurie și durere, în timp ce va scoate la iveală personalitatea sa si relațiile cu cei din jur. Serialul începe cu evenimentele care au stat la baza carierei auto a triplului campion de Formula 1, de când se mută în Anglia pentru a concura în Formula Ford, și până la accidentul său tragic la Imola, Italia, în timpul celebrului Grand Prix de la San Marino.

Cu Vicente Amorim ca showrunner și regizor, alături de Julia Rezende, Senna a fost produs de Gullane cu ajutorul Senna Brands și a familiei pilotului. Povestea captivantă a unuia dintre cei mai mari eroi ai sportului din toate timpurile îi are în distribuție pe Alice Wegmann (Lilian Vasconcelos, prima soție a lui Ayrton), Camila Márdila (Vivianne Senna, sora sa), Christian Malheiros (Maurinho, prietenul său), Gabriel Louchard (Galvão Bueno), Hugo Bonemer (Nelson Piquet), Julia Foti (Adriane Galisteu), Marco Ricca (“Maurão” Senna, tatăl său), Nicolas Cruz (Leonardo Senna, fratele său), Rodrigo Veloso (Flavio, cumnatul său) and Susana Ribeiro (Zaza Senna, mama sa), împreună cu o distribuție internațională de excepție: Matt Mella (Alain Prost), Kaya Scodelario (jurnalistă fictivă, Laura), Arnaud Viard (Jean-Marie Balestre), Patrick Kennedy (Ron Dennis), Joe Hurst (Keith Sutton), Johannes Heinrichs (Niki Lauda), Keisuke Hoashi (Osamu Goto), Leon Ockenden (James Hunt), Richard Clothier (Peter Warr), Steven Mackintosh (Frank Williams) și Tom Mannion (Sid Watkins), printre alții.

https://youtube.com/watch?v=aTV5AoWm6v0%3Fsi%3DfvduXeY556-8cKTh


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…