Home seriale romanesti Comedia cu Eva Măruță și Alex Bogdan, disponibilă de azi pe Netflix

Comedia cu Eva Măruță și Alex Bogdan, disponibilă de azi pe Netflix

Comments Off on Comedia cu Eva Măruță și Alex Bogdan, disponibilă de azi pe Netflix
0

Comedia „Tati Part-Time” este disponibilă de astăzi pe platforma de streaming Netflix. „Tati Part-Time”, cu Eva Măruţă (fiica lui Cătălin Măruţă şi a Andrei), care joacă alături de actorul Alex Bogdan. Cei doi sunt protagoniştii comediei ce poartă semnătura lui BRomania (Matei Dima) şi a Letiţiei Roşculeţ. 

Producţia „Tati Part-Time” a fost lansată în toate cinematografele din ţară la începutul acestui an, în data de 2 ianuarie.

Comedia urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

Distribuţia este completată de nume cunoscute precum Alexandru Ion, care poate fi văzut în „Lia – soţia soţului meu” la Antena 1, Doina Teodoru (fostă câştigătoare „iUmor” şi actriţă în „Camera 609”), Ştefan Floroaica (LiaGeorge Ivaşcu („Clanul”, Pro TV), Nelu Cortea (fost jurat „iUmor” şi câştigător „America Express”), Raluca Aprodu („Ruxx”, Poveste de dragoste”), Mihaela Teleoacă („Profu’”) şi Ela Crăciun (prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 CNN).

Povestea din film:

„Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deşi nu se pricepe deloc cu copiii. Viaţa lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…