Home Seriale TV Leylifer, un nou serial turcesc. Unde se vede?

Leylifer, un nou serial turcesc. Unde se vede?

Comments Off on Leylifer, un nou serial turcesc. Unde se vede?
0

Serialul „Leylifer” o are în prim-plan pe Meryem (Camila Duarte Çakir), o tânără columbiană stabilită în Spania. Împreună cu soțul ei turc, Kemal (Kadir Doğulu), și cei doi copii, femeia călătorește la Istanbul pentru câteva zile, ca să participe la nunta cumnatei sale.

Însă Kemal dispare fără urmă, iar ceremonia se amână, apoi totul se transformă într-o adevărată tragedie, căci bărbatul e găsit mort, într-o mașină arsă. Convinsă că soțul ei a fost omorât, Meryem decide să rămână în Istanbul ca să afle adevărul, însă viața ei nu e deloc ușoară, căci nu are prieteni, iar rudele sale o privesc cu suspiciune, pentru că e străină. Apoi, într-o zi, îl cunoaște pe Aziz (Can Verel), un cunoscut creator de bijuterii, cel care a desenat, de altfel, și inelul Leylifer, pe care Meryem îl poartă pe deget. Iar între cei doi începe o poveste de dragostte neașteptată.

Serialul Leylifer va avea premiera astăzi, 29 aprilie, de la ora 21.00. Producția turcească este programată de luni până vineri, la postul Acasă TV, scrie tvmania.ro.

Leylifer este primul serial produs de compania înființată de Neslihan Atagül și Kadir Doğulu. Serialul Leylifer este o coproducție a companiilor columbiană Caracol Television și turcă Inter Medya, detaliu care se reflectă și în poveste.

În plus, este primul serial produs de compania înființată de celebrul cuplu de actori turci Neslihan Atagül și Kadir Doğulu, mai scrie sursa citată anterior.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Animația de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film „Craig înainte de dumbravă”

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emm…