Home seriale romanesti Serialul românesc Hackerville, cu Andi Vasluianu, maraton la TNT

Serialul românesc Hackerville, cu Andi Vasluianu, maraton la TNT

0
0


Weekend Hackerville, la TNT. Postul de televiziune va difuza, sâmbătă, 7 decembrie, un maraton al serialului românesc Hackerville, o co-producție HBO – TNT, inspirată de povestea hackerilor de la Râmnicu Vâlcea.

Hackerville îl are în rol principal pe Andi Vasluianu, care joacă rolul unui polițist din Timișoara.

Serialul românesc în șase episoade va fi la TNT, sâmbătă, 7 decembrie, de la 18.40.

Pe scurt despre serial:

Când o bancă germană e atacată de un hacker, șeful BKA – Fraudă Cibernetică o trimite pe inspectoarea Lisa Metz (Anna Schumacher) la Timișoara, orașul de unde a fost lansat hack-ul. Lisa este o nemțoaică, de loc din comunitatea de germani din România, care a emigrat în Germania cu familia când avea 8 ani.

Ajunsă înapoi în orașul unde a copilărit, se va confrunta cu trecutul tulbure al familiei sale și cu diferențele între cele două culturi sub semnul cărora a crescut. Una dintre provocările care o așteaptă aici pe Lisa este colaborarea cu noul ei partener, inspectorul Adam Sandor din secția de poliție Timișoara (Andi Vasluianu).

Adam este o fire mai relaxată și încalcă regulile la fiecare pas, ceea ce o enervează pe Lisa… la fel cum comportamenul ei formal îl scoate pe el din sărite.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

3 Motive pentru care serialul OZN: Investigații, de pe National Geographic ar putea să vă schimbe părerea despre OZN-uri

Există OZN-uri? Ce impact ar putea avea OZN-urile asupra vieții pe Pământ? Ar trebui ca gu…