Home Seriale TV Serialul Alex Rider se întoarce pe AXN. Sezonul 2 va avea premiera în curând

Serialul Alex Rider se întoarce pe AXN. Sezonul 2 va avea premiera în curând

0
0
Alex Rider – Sezonul 2

Un nou sezon al serialului thriller cu spioni, Alex Rider, va începe pe AXN. Televiziunea a anunțat că va difuza premiera sezonului doi în această primăvară.  

Cine este Alex Rider? Un adolescent din Londra instruit, fără să știe, să fie spion încă din copilărie. 

Serialul, care a fost filmat și în România, în munții Bucegi, este bazat pe seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global. De altfel, autorul francizei este și producător executiv, alături de Jill Green (Foyle’s War) și Eve Gutierrez (Vexed). Guy Burt (The Borgias) este scenarist, iar Rebecca Gatward și Jon Jones – regizori. 

Ce se întâmplă în sezonul doi?

Acțiunea se bazează pe volumul „Eagle Strike”, cea de-a patra carte din serie. Personajul principal vrea să lase trecutul în urmă și să-și reconstruiască viața, dar intrigile îl aduc, din nou, în lumea spionajului. Noua sa misiune este de a descâlci un plan sinistru care țintește sistemul de apărare al Statelor Unite ale Americii. Toate aceste întâmplări îl poartă pe Alex Rider în mai multe zone internaționale, printre care sudul Franței și Amsterdam.  

Ce actori intră în distribuție?

Alex Rider este jucat de Otto Farrant (The White Queen). Acesta face echipă cu actorii din primul sezon: Brennock O’Conner (Game of Thrones), Vicky McClure (Line of Duty), Ronkẹ Adékọluẹjọ (Doctor Who), Marli Siu (Dixi) și Stephen Dillane (Game of Thrones).

Iar în sezonul doi intră în distribuție Toby Stephens (Die Another Day), Rakie Ayola (Harry Potter and the Cursed Child) și Charithra Chandran (Bridgerton).

Reamintim faptul că și actrița româncă Ana Ularu a jucat în primul sezon și a interpretat personajul Eva Stellenbosch, directoarea şcolii private Point Blanc. 

Serialul Alex Rider este produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…