Home Seriale TV Misha Collins din Supernatural va juca în noua serie Gotham Knights

Misha Collins din Supernatural va juca în noua serie Gotham Knights

0
0
Misha Collins în serialul Supernatural. Sursa foto: Facebook/Supernatural
Misha Collins în serialul Supernatural. Sursa foto: Facebook/Supernatural

Actorul american Misha Collins, care l-a interpretat pe îngerul Castiel din serialul Supernatural, va avea un rol în episodul pilot al noii producții Gotham Knights, a anunțat Variety.

Gotham Knights este o producție marca Warner Bros. TV și Berlanti Productions, ce va fi difuzată în rețeaua de televiziune CW. Aceasta se bazează pe personajele DC Comics create de Bob Kane cu Bill Finger.

Collins va juca rolul procurorului Harvey Dent, un personaj din lumea lui Batman, care devine răufăcător și este cunoscut după numele Two-Face.

Cine este Harvey Dent, cunoscut drept Two-Face?

„Cu un simț rigid al binelui și al răului, idealismul lui Harvey și căutarea unică a dreptății îl vor transforma, în mod ironic și tragic, într-unul dintre cei mai temuți super-răufăcători ai lui Gotham, Two-Face”, se arată în descrierea oficială a personajului, citată de Variety.

„Am întrebat dacă versiunea mea a personajului ar putea purta un trenci bej peste costumul gri. (Nu sunt sigur că voi fi confortabil în fața unei camere fără unul)”, a scris Collins pe Twitter miercuri, făcând referire la costumația sa de înger, din Supernatural. 

Scris de Chad Fiveash, James Stoteraux și Natalie Abrams, filmul plasează acțiunea după ce Bruce Wayne a fost ucis. 

Cum era de așteptat, criminalitatea crește într-un Gotham fără Batman, dar totuși speranța va veni de la o nouă generație se salvatori, cunoscută sub numele de „Cavalerii Gotham”.

După cum Variety a anunțat anterior, din noua producție mai fac parte și actorii Fallon Smythe și Tyler DiChiara.

Danny Cannon este regizorul episodului pilot și, de asemenea, producător executiv.

Producția nu este un spin-off al lui Batwoman și nu are nicio legătură cu o viitoare lansare Warner Bros. Games, cu același titlu, notează Variety.

Collins l-a jucat pe Castiel în Supernatural în 12 dintre cele 15 sezoane, apărând în mai multe episoade (147) decât oricine, potrivit The Hollywood Reporter.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…