Home Seriale TV Doctorul cel bun revine la AXN. Sezonul cinci are premiera în aprilie

Doctorul cel bun revine la AXN. Sezonul cinci are premiera în aprilie

0
0
Un nou sezon The Good Doctor debutează la AXN

Serialul Doctorul cel bun, cu Freddie Highmoren în rolul principal, se întoarce la AXN cu un nou sezon, în luna aprilie, a anunțat postul de televiziune. 

Doctorul cel bun (The Good Doctor) va avea premiera celui de-al cincilea sezon pe 7 aprilie și va fi difuzat în fiecare joi seară, de la ora 21.00, se arată într-un comunicat.

Cine este Doctorul cel bun?

Producția urmărește povestea lui Shaun Murphy, un tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.  

De-a lungul sezoanelor, Shaun a evoluat pe plan profesional, dar și personal, îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții și colegii.

Noul sezon debutează într-un cadru festiv, cu logodna lui Shaun cu iubita lui, Lea, după ce s-au întors din Guatemala. 

The Good Doctor. Sezonul 5 începe pe 7 aprilie la AXN

Însă, un anunț al doctorului Glassman schimbă traiectoria evenimentului, iar Shaun și Lea sunt nevoiți să își amâne planurile. 

În plus, își face apariția și un nou personaj, cu o prezență problematică. Actrița Rachel Bay Jones, câștigătoarea unui premiu Tony, o va interpreta pe Salen Morrison, în sezonul cinci.

Un nou personaj… cu probleme

Salen Morrison sosește la spitalul St. Bonaventure ca un pacient obișnuit, care suferă de scleroză sistemică și  care nu pare să vrea să fie salvată.

Ulterior, aceasta le dezvăluie că totul a fost doar un test pentru a vedea modul în care aceștia lucrează și, mai mult, îi anunță că este noua proprietară a spitalului. 

Prezența ei se va dovedi problematică pentru toate personajele, inclusiv pentru Shaun, care o privesc ca pe un nemesis. Aparent, aceasta este decisă să îi pună în situații dificil de gestionat.

Din distribuție mai fac parte:

  • Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), 
  • Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), 
  • Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman), 
  • Paige Spara (Lea Dilallo), 
  • Will Yun Lee (Dr. Alex Park), 
  • Fiona Gubelman (Dr. Morgan Reznick)
  • și Christina Chang (Dr. Audrey Lim)

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scenarist și producător executiv. Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…