Home seriale romanesti Serialul Adela începe la Antena 1. Cine sunt actorii

Serialul Adela începe la Antena 1. Cine sunt actorii

0
23
Mara Oprea (stânga), Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev

Noul serial Adela, creat după licența Bahar: Viață furată și produs de Ruxandra Ion, debutează astăzi la Antena 1, de la ora 20.30.

Protagoniștii serialului Adela sunt Mara Oprea (Adela), care își face debutul, Oana Moșneagu (Andreea) și Alecsandru Dunaev (Mihai).

Despre serialul Adela

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor  o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic.

Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială.

Inclusiv să o mintă pe “sora” ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Producția are o distribuție impresionantă cu peste 20 de actori, din care fac parte nume precum Anca Sigartău, Marian Râlea, Mihai Călin sau Maria Buză.

Distribuția serialului Adela:

 • Anca Sigartău,
 • Marian Râlea,
 • Carmen Ionescu,
 • Mihai Călin,
 • Andreea Ibacka,
 • Anca Androne,
 • Bogdan Talaşman,
 • Cristina Ciobănaşu,
 • Vlad Vîlciu,
 • Maria Buză,
 • Marius Rizea,
 • Nuami Dinescu,
 • Dominique Lăcătuş,
 • Elena Mogîldea,
 • Ioana Ginghină,
 • Răzvan Fodor,
 • Mircea Gheorghiu,
 • Alina Florescu,
 • Vlad Gherman,
 • Tatiana Şelaru,
 • Răzvan „Krem” Alexe,
 • Ştefana Darzeu
 • Teodora Păcurar.

Marian Râlea și Anca Sigartău sunt Mitu și Nuți, familia adoptivă a Adelei

Ana-Maria, fiica unui baron local, rămâne însărcinată la doar 16 ani, ceea ce atrage ura tatălui său, care o trimite la ţară pentru o vreme.

Aceasta va şti ani de zile că fiica sa a murit la naştere, în vreme ce micuţa va fi dată chiar de către bunicul său în grija unui angajat, Mitu ( Marian Râlea), ca să o crească împreună cu soţia sa, Nuţi ( Anca Sigartău).

Astfel, Adela (Mara Oprea) şi Andreea (Oana Moneagu) sunt două surori care au împărţit totul, până când una din ele află că este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Mama celor doua fete, Nuţi (Anca Sigartău) o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor  o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Cuplul Paul Andronic și Mona sunt Mihai Călin și Andreea Ibacka

Paul (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice.

Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată.

Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult.

Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc.

Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Cuplul Anca Androne şi Bogdan Talaşman

Delia Andronic (Anca Androne) este sora lui Paul Andronic, acţionar alături de acesta la imperiul media lăsat moştenire de tatăl lor.

Delia este o femeie de carieră, foarte ambiţioasă şi care nu lasă nimic la voia întâmplării.

O urăşte pe fata lui Paul, pentru că ar putea moşteni compania şi banii familiei în detrimentul celor doi copii ai ei.

Delia suferă de complexul superiorităţii şi simte o satisfacţie foarte mare când îşi bate joc de oamenii cu venituri modeste. Adoră înalta societate şi nu ratează petrecerile şi recepţiile elitelor.

Delia s-a căsătorit cu Dorin  Drăghici (Bogdan Talaşman) ca să îl controleze după bunul plac.

Cei doi s-au cunoscut în Elveţia, unde el lucra ca barman, iar Delia era studentă. A lăsat-o însărcinată, s-au căsătorit şi au revenit în România, direct la vila Andronic.

Tot Delia a fost cea care i-a obţinut şi o slujbă, la televiziunea tatălui ei, asigurându-se pe această cale că nu va avea nicio putere de decizie.

Ioana Ginghină, Răzvan Fodor și Mircea Gheorghiu

Miki Scoarţă (Ioana Ginghină) este proprietara unei cofetării de cartier, şcolită la Paris, care s-a întors în ţară ca să demonstreze ea cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti.

E simpatică şi cu gura mare şi mereu îi dă replica lui Nuţi(Anca Sigartău), mama Adelei. Miki a descoperit talentul Adelei în bucătărie şi totodată este singura aliată a Adelei, în afară de Mitu (Marian Râlea), tatăl ei.

Miki este căsătorită cu Nicu (Mircea Gheorghiu), un inginer care a rămas fără serviciu şi a devenit alcoolic.

 Un rol important în serial îl va avea şi procurorul Lascu( Răzvan Fodor), fratele lui Miki Scoarţă, un tânăr fermecător, educat.

Procurorul Lascu este cel care va cerceta moartea lui Traian Dincă, bunicul Adelei.

Alina Florescu, Nuami Dinescu și Răzvan Krem Alexe, în distribuția serialului Adela

Alina Florescu o va interpreta pe Laura, o fată muncitoare, cu suflet bun, care îşi doreşte să scape din mahala, însă naivitatea ei o transformă în victimă perfectă pentru Andreea, sora Adelei.

 Nuami Dinescu este Florica, vecina familiei Adelei şi mătuşa Laurei. Ştie tot ce mişcă în mahala şi este genul de om care simte că explodează dacă e un secret pe care ea nu îl ştie.

 Tatiana Şelaru o va interpreta pe Aura, o altă vecină a familiei Achim, asistentă medicală în sat şi alături de Florica trece drept bârfitoarea satului.

 Celor trei li se alătură Adi, frumuşelul şi golănaşul mahalalei, personaj interpretat de Răzvan „Krem” Alexe. Ca orice golănaş, Adi o alege pe Adela, un trofeu necucerit, dar în secret vibrează după sora ei, Andreea, dovedind încă o dată că este un bărbat fără scrupule.

Vlad Gherman este Călin

Vlad îl va interpreta pe Călin, un personaj cu totul nou faţă de ce a mai jucat până acum.

Abandonat la naştere, Călin nici măcar nu vrea să îşi cunoască părinţii.

Singura lui familie este Mihai, protagonistul serialului, pe care îl consideră fratele lui mai mare şi pe care l-a cunoscut chiar în orfelinat.

Mânaţi de un puternic sentiment de răzbunare, Călin şi Mihai sunt singurii băieţi din orfelinat care au reuşit să realizeze ceva în viată, respectiv Călin a excelat în domeniul IT, în vreme ce Mihai a devenit avocat.

Tocmai pentru a-şi ajuta prietenul să-şi ducă planul la bun sfârşit, Călin s-a angajat la televiziunea lui Paul Andronic.

Călin este cel mai bun prieten al lui Mihai. Cei doi s-au cunoscut la orfelinat şi de atunci au rămas fraţi pe viaţă. Locuiesc împreună şi se ajută în orice. Călin e IT-ist şi lucrează la televiziunea lui Paul Andronic. E un spirit glumeţ, altruist şi sincer. Personajul Călin e diferit faţă de tot ce am făcut până acum. Deşi pare un tocilar la prima vedere, nu e deloc aşa. Abia aştept să îl cunoaşteţi şi, sper eu, să empatizati cu el!”, a declarat Vlad Gherman.

Dominique Lăcătuș, Marius Lăcătuș și Elena Mogîldea

Dominique Lăcătuş (foto), fiica unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Marius Lăcătuş, dar şi Elena Mogîldea, tânăra din Republica Moldova ce îmbină cu succes viaţa de radio, cu televiziunea şi cariera muzicală se alătură serialului Adela.

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela.

Tania este secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media.

În strânsă legătură cu Paul Andronic se află şi personajul interpretat de Elena Mogîldea (foto jos) – Gia Ruben.

Tânăra originară din Republica Moldova este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Republica Moldova, dar şi proiecte muzicale.

În România s-a integrat în zona de producţie tv, personajul din serialul Adela fiind prima sa apariţie într-un serial.

Gia Ruben este o antrenoare de fitness cu propria emisiune la canalul tv al lui Paul Andronic, dar şi antrenorul personal al familiei. Vine des în casă, participă la toate bârfele şi e la curent cu toate secretele, fiind prietena Monei.

Maria Buză şi Marius Rizea, sursa de comedie în serialul Adela

Maria Buză şi Marius Rizea fac parte din distribuţia serialului Adela. Obişnuiţi să joace un cuplu, de data aceasta telespectatorii îi vor putea descoperi pe cei doi într-o relaţie mai complicată.

   Ca în orice casă, şi în casa Andronic, toate zvonurile trec prin “turnul de control”, în acest caz, pe la menajera Stela (Teodora Păcurar), care aude tot şi foloseşte informaţiile pentru a-şi atinge scopul. Stela are aspiraţii mari, îşi doreşte să apară la televizor, însă e trezită la realitate de mai cerebrala sa mamă, Gina (Maria Buză), bucătăreasa casei. Stela şi Ica ( Ştefana Dârzeu – cealaltă menajeră), suspină după Luca, nepotul lui Paul Andronic, care nu are ochi pentru niciuna dintre ele. Stela este curtată fără succes de Ilie (Marius Rizea), şoferul familiei Andronic. Relaţiile dintre servitori şi comentariile lor pe marginea dramei din casa Andronic reprezintă sursa de comedie a serialului.

            Gina, personajul pus în scenă de Maria Buză este o femeie cu gura mare, bucătăreasă în casă, care cântă bine, dar care şi-a ratat cariera. Împreună cu fiica ei, Stela, ascunde şi dezleagă mistere şi discută tot, într-o cheie comică care lipsea din casa Andronic. „Sunt cea mai fericită că fac parte din acest proiect condus de doamna Ruxandra Ion. Am găsit aici o echipă extraordinară şi trebuie să vă mărturisesc că urmăream şi înainte proiectele dumneai şi îmi imaginam cum ar fi să fi fost să fiu şi eu acolo. Iată,  imaginaţia mea a devenit un fapt real şi, cum spuneam, cu bucurie vă invit să ne urmăriţi. În bucătărie, dragi telespectatori, acolo unde se comentează tot, se bârfeşte mult şi se pun la cale toate lucrurile!”, a declarat Maria Buză.

            La 25 de ani, Stela este menajeră la conacul Andronic, însă visul ei este să ajungă prezentatoare la televiziunea de ştiri condusă de stăpânul casei sau o cântăreaţă celebră. Visează să se mărite cu un bărbat bogat şi nu îl acceptă pe Ilie ( Marius Rizea), care este îndrăgostit de ea, dar îl foloseşte pentru a afla cât mai multe secrete ale familiei. „În noul serial produs de doamna Ruxandra Ion o interpretez pe Stela, servitoarea în casă, care vrea să se facă prezentatoare de ştiri. Stelei îi place foarte mult şi să cânte şi moşteneşte acest talent de la mama ei. Face nişte lucruri nu foarte ortodoxe în această casă, şi anume află şi distribuie către membrii ei tot felul de bârfe şi tot felul de informaţii care nu ar trebui să ajungă acolo unde ajung. Aşa că micile joculeţe le face Stela în casă!”, a mărturisit Teodora Păcurar.

            Ilie este şoferul lui Paul Andronic, dar toată familia îl foloseşte. La rândul lui, află lucruri şi le foloseşte pentru a-şi atinge scopurile. „Sunt Ilie, mâna stângă a lui Paul Andronic, personajul principal, pentru că mâna dreaptă este Mihai. Undeva la 40 de ani, necăsătorit. Nu ştiu dacă şi-a propus să fie căsătorit. Ilie o iubeşte pe Stela, în tăcere, platonic, ea nu îl iubeşte, doar se foloseşte de el. Bine, Ilie le cam iubeşte pe toate. Tot ce apare mai tânăr, mai proaspăt, Ilie e primul care abordează problema. Şofer, omul bun la toate, om de încredere, cu farmec, atât cât pot şi eu!”, glumeşte Marius Rizea, care mai dezvăluie: „am descoperit o echipă excelentă de actori, producători, regizori şi scenarişti! Toţi suntem conştienţi de cât de greu este, în peisajul actual, să faci un proiect de acest gen şi tocmai de aceea ne dorim mai mult ca oricând ca lucrurile să iasă cât mai bine!”.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…