Home Seriale TV Ce aduce toamna pe posturile AXN. Sherlock Holmes și dr. Watson revin cu un nou sezon

Ce aduce toamna pe posturile AXN. Sherlock Holmes și dr. Watson revin cu un nou sezon

0
0

Vine toamna, bine-mi pare, AXN are seriale. În septembrie, Gibbs și echipa sa revin pe micile ecrane în „NCIS: Anchetă militară”, la fel și excentricul medic legist “Harrow”.

Holmes și Watson rezolvă ultimele cazuri în ultimul sezon din „Sherlock Holmes și dr. Watson”, în timp ce crizele la cel mai înalt nivel alături de cele la nivel personal creează probleme pentru membrii CriRes în „Negociatorii”.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii septembrie, la AXN și AXN White:

AXN

NCIS: Anchetă militară/ NCIS premiera sezonului 13, din 4 septembrie, episoade duble, miercurea, de la ora 21:00; cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

Gibbs se luptă pentru viață la bordul unui spital militar, după ce a fost împușcat în debutul sezonului 13. DiNozzo și Joanna călătoresc în Shanghai pentru a încerca să-l captureze pe cel responsabil de atac.

Harrow – Viață de legist/ Harrow premiera sezonului 2, din 5 septembrie, joia, de la ora 23:00; cu Ioan Gruffudd, Robyn Malcom, Ella Newton

Ultima oară când l-am văzut pe excentricul doctor legist Harrow, acesta savura un pahar de vin pe barca sa, când este împușcat.

În sezonul doi, decis să pună toate piesele puzzle-ului la un loc, Harrow ignoră recomandările medicilor și ale celor dragi și pornește în căutarea celui responsabil de atac, înainte ca acesta să mai încerce să îi ia viața din nou.

Negociatorii/ Ransom premiera sezonului 3, din 16 septembrie, lunea, de la ora 21:00 ; cu Luke Roberts, Sarah Greene, Oliver Yates

Sezonul trei îi readuce pe Eric Beaumont și echipa sa de elită, CriRes, în prim plan, luptându-se să găsească echilibrul între viața personală și cariera lor de negociatori de top, care trebuie să rezolve răpiri și luări de ostateci la cel mai înalt nivel.

Sherlock Holmes și dr. Watson/ Elementary premiera sezonului 7, din 16 septembrie, lunea, de la ora 22:00; cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Ultimul sezon îi readuce pe Sherlock Holmes și doctor Watson în prim plan, după ce noile lor cariere de consultanți la Scotland Yard se termină brusc, în momentul în care un apropiat este grav rănit în SUA.

Problemele legale ale lui Holmes îi crează dificultăți în a se putea întoarce la New York, în timp ce dușmanul lor de moarte – miliardarul tech Odin Reichenbach, așteaptă să le testeze încă o dată limitele.

AXN White

Admiratoarea/ La Fan premieră, din 16 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18:15; cu Angélica Vale, Juan Pablo Espinosa

Vale este îndrăgostită până peste cap de Lucas Duarte, pentru care s-ar sacrifica în orice moment.

Îl adoră și îl idolatrizează, are o colecție cu pozele acestuia și nu a ratat niciun film în care acesta a apărut.

Deși și-a imaginat de nenumărate ori întâlnirea cu idolul ei, nu a bănuit niciodată ce îi va rezerva viitorul.  Într-o zi toridă de vară, Vale, îmbrăcată într-o felie de pizza și împărțind fluturași pentru o pizzerie din zonă, urmărește îngrozită cum o mașina vine în trombă, pe punctul de a călca pe cineva.

Spre uimirea ei, acel cineva este chiar Lucas Duarte. Într-o fracțiune de secundă, Vale sare în apărarea tânărului sexy, doborându-l la pământ, exact în fața camerelor de filmare.

Ingenuă, Vale crede că i-a salvat viața, însă curând află că a distrus o scenă din filmarea ultimei sale telenovele. Așa va începe o frumoasă și incitantă relație între cei doi, care se va intensifica în momentul în care Gabriel, agentul lui Lucas, decide să organizeze o loterie pentru cei mai înfocați fani, premiul fiind un prânz cu celebrul actor.

Valentina este norocoasa aleasă, care ajunge să îi salveze cu adevărat viața și astfel îi devine asistentă personală, omul din umbră și înger păzitor. Noul rol o ajută să cunoască adevărata față a actorului, in timp ce acesta descoperă cât de puternică și minunată este tânăra, în pofida stângăciei pe care o arată.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…