Home Seriale TV Seriale animate pentru oameni mari. Sezoane noi din Archer și Family Guy, toamna aceasta la Comedy Central

Seriale animate pentru oameni mari. Sezoane noi din Archer și Family Guy, toamna aceasta la Comedy Central

0
0

Ce se vede toamna aceasta la Comedy Central. Pe lângă deja tradiționalele și reluatele Teoria Big Bang și Doi bărbați și jumătate, televiziunea aduce și noi sezoane „Archer” și „Family Guy”.

Al zecelea sezon din cunoscutul serial Archer va fi difuzat începând cu 29 august, în fiecare joi, de la ora 00.00.

O altă premieră a toamnei va fi sezonul cu numărul 17 din Family Guy. Fanii întâmplărilor absurde ale membrilor familiei Griffin vor putea viziona noile episoade începând cu luna octombrie.

Difuzat pentru prima dată în 2009, Archer a devenit unul dintre cele mai iubite producții de animație pentru adulți din SUA, fiind distins cu mai multe premii Emmy.

Serialul urmărește aventurile lui Sterling Archer, un spion ale cărui principale preocupări sunt femeile, alcoolul și mașinile. Archer lucrează împreună cu mama sa, Mallory, o egocentrică veritabilă, care îi este și șefă. Alte personaje care contribuie la umorul ireverent din viața de zi cu zi ale atipicului spion sunt și fosta lui iubită, Lana Kane, și noul ei prieten, Cyril Figgis, sau Cheryl Tunt, asistenta lui Mallory.

Din distribuția serialului fac parte Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash și Aisha Tyler, iar scenaristul a creat personajele avându-i drept inspirație pe actorii care le interpretează.

Family Guy urmărește viața familiei Griffin, alcătuită din Peter (interpretat de celebrul Seth MacFarlane), un american ignorant, dar bine intenționat, soția lui – gospodina Lois, şi cei trei copii.

Meg Griffin (Mila Kunis) este de obicei batjocorită pentru aspectul ei fizic; Chris (Seth Green) este un adolescent ciudat care nu ştie nimic despre fete, iar Stewie, un bebeluș care plănuiește să cucerească lumea și vorbește folosind un accent britanic veritabil.

Familia Griffin este întregită de câinele vorbitor Brian, singurul care îl înțelege pe Stewie și îl ia în serios.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…