Home Grile POSTURI Seriale în septembrie la AXN: Absența și Emerald City, printre premiere

Seriale în septembrie la AXN: Absența și Emerald City, printre premiere

0
0

Cinci producții în premieră, pe AXN, în luna septembrie. Absența, cu Stana Katic, Emerald City, cu Ana Ularu în rol de vrăjitoare, și APB se numără printre noutăți.

Acestora li se adaugă și sezoane noi din How To Get Away With Murder (Cum să scapi nepedepsit) și din serialul franțuzesc Martorii (Les Temoins).

PaginadeSeriale prezintă lista serialelor ce vor intra în grila AXN din septembrie:

Absența/ Absentia, din 25 septembrie, ora 22:00; cu Stana Katic și Patrick Heusinger

Povestea tragică a unei dispariții, serialul surprinde în detalii bogate varietatea de emoții încercate de o familie trecută printr-o tragedie.

În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Orașul de smarald/ Emerald City, din 22 septembrie, 22:55; cu Ana Ularu, Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen

O reinterpretare modernă a poveștii Vrăjitorului din Oz, Orașul de smarald o are în prim plan pe Dorothy Gale (Adria Arjona). Luată pe sus de o tornado, Dorothy se trezește transportată într-o altă lume, un tărâm misterios, în care un vrăjitor (Vincent D’Onofrio) deține toată puterea. Serialul romantic și fantastic în același timp o aduce în atenția telespectatorilor români pe deja faimoasa Ana Ularu, în rolul vrăjitoarei West.

APB, din 12 septembrie, de la 21:05; cu Natalie Martinez, Justin Kirk, Taylor Handley

Martor al morții celui mai bun prieten și angajat, geniul miliardar Gideon Reeves (Justin Kirk) ajunge să se ocupe de administrarea Districtului 13 al Poliției din Chicago, unde își pune imediat amprenta. Cea mai nouă tehnologie creată de compania lui, aplicația APB, alertează poliția despre infracțiunile petrecute în oraș, cu ajutorul cetățenilor. Ofițerul Theresa Murphy (Natalie Martinez) devine pentru el un sprijin de bază, în special în căutarea celui responsabil de moartea prietenului său.

 

Martorii/ Les Temoins, sezonul 2 din 7 septembrie, de la 21:05; cu Marie Dompnier, Jan Hammenecker, Jack Claudany

Acţiunea serialului “Martorii” se petrece într-un orăşel din nordul Franţei, Le Tréport, unde sunt niște cadavre apar la suprafaţă. Paul Maisonneuve (Thierry Lhermitte), fostul şef al poliţiei, este implicat în crimă, iar detectivii Justin (Jan Hammenecker) şi Sandra (Marie Dompnier) anchetează cazul.

Cum să scapi nepedepsit/ How to Get Away with Murder, sezonul 3 din 7 septembrie, de la 23:20; cu Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch

Sezonul al treilea se concentrează pe Annalise (Viola Davis) şi pe studenţii ei, deveniți avocati. De asemenea, vom face cunoştinţă cu câţiva studenţi noi. Frank a dispărut, iar Annalise şi Nate încearcă să-l găsească, asta în timp ce uciderea lui Wallace Mahoney este încă investigată. Marele mister al sezonului este însă un incendiu care a distrus casa lui Annalise.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…