Home Grile POSTURI SERIALE la AMC și Film Cafe, în septembrie. Preacher, la final de sezon. Fear the Walking Dead revine

SERIALE la AMC și Film Cafe, în septembrie. Preacher, la final de sezon. Fear the Walking Dead revine

0
0

AMC aduce în premieră a doua parte din sezonul trei al serialului Fear The Walking Dead. Totodată, Preacher, adus tot în premieră de AMC, simultan cu difuzarea din SUA, ajunge în septembrie la final.

Film Cafe oferă la capitolul seriale Bitten, Sleepy Hollow și Witches of East End.

PaginadeSeriale prezintă în continuare programarea serialelor de pe AMC și Film Cafe pentru luna septembrie, așa cum au fost puse la dispoziția noastră de cele două posturi:

Fear the Walking Dead – sezonul 3B – Premiera: 11 septembrie la 04:00 / 22:00 (episod dublu)
Serialul este programat lunea, de la 4 dimineață și de la 22.00.

În plus, pe 9 septembrie de la 22.00, AMC a programat un maraton cu sezonul 3A al serialului Fear the Walking Dead.

În cea de-a doua jumătate a sezonului trei din „Fear The Walking Dead”, familiile Clark și Otto au încheiat cu greu un armistițiu cu Națiunea. Foștii inamici sunt obligați să găsească o cale de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Broke Jaw Ranch pe măsură ce forțele le sunt decimate, resursele se împuținează, iar Morții sunt tot mai numeroși. Barajul Gonzalez, o sursă de viață, este un premiu mai important pentru sud. Strand este la pământ și are nevoie de un partener pentru a profita de unica monedă din lume dacă va reveni la viață. Între timp, Daniel a redevenit soldat și câștigă timp în serviciul Lolei și al barajului, dar nu a uitat fantoma Ofeliei.
Serial nou și exclusiv

Pe 14 septembrie AMC difuzează ultimul episod din cel de-al doilea sezon Preacher.
Inspirat din benzile desenate cu același titlu, Preacher este o comedie dramatică având ca erou un predicator texan, Jesse Custer, care este posedat de un înger-demon, ceea ce îi oferă o putere neobișnuită: capacitatea de a-i determina pe oameni să facă ce le ordonă, cu un singur cuvânt. Atunci când puterea lui atrage atenția celor doi îngeri misterioși, Fiore și DeBlanc, Jesse, fosta lui prietenă, Tulip, și un vampir irlandez pe nume Cassidy se trezesc într-o lume nebună populată de personaje din paradis, din infern și din toate lumile intermediare.
Nu ratați ultimul episod din cel de-al doilea sezon, joi, 14 septembrie de la ora 22:00.

Seriale pe Film Cafe

Witches of East End – sezonul 2, Miercurea la 22:00, Ultimul episod: 20 septembrie

Aventurile unei mame împreună cu cele două fiice adulte, care sunt ambele, fără să știe, următoarea generație de vrăjitoare din familie și duc o viață modernă, aparent liniștită și fără evenimente la malul mării, în Long Island, în orașul izolat North Hampton. Atunci când una dintre fiice se logodește cu un nou-venit bogat, o serie de evenimente o obligă pe mama ei să le mărturisească fiicelor că sunt, de fapt, vrăjitoare puternice și nemuritoare.

Sleepy Hollow – sezonul 1, Miercurea la 23:00

Ichabod Crane este readus la viață peste două secole și jumătate pentru a dezlega un mister de pe vremea părinților fondatori.

Bitten – sezonul 1Vinerea la 21:00

În primul sezon, povestea se concentrează asupra Elenei Michaels (interpretată de Laura Vandervoort), o femeie-vârcolac sfâşiată între viaţa normală cu iubitul ei uman, Philip, în Toronto, şi obligaţiile ei „familiale” de vârcolac, în nordul statului New York. În „haita” ei se află şi fostul ei logodnic, Clayton, din cauza căruia s-a transformat ea în vârcolac.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…