Home Grile POSTURI În septembrie pe HBO și pe HBO Go. The Deuce, The Good Fight și The White Queen, premierele lunii

În septembrie pe HBO și pe HBO Go. The Deuce, The Good Fight și The White Queen, premierele lunii

0
0

Pe lângă serialul The Deuce, care a intrat deja cu primul episod pe HBO Go, postul TV anunță pentru luna septembrie mai multe noutăți. The Good Fight, un sequel după serialul The Good Wife, Tin Star (Șeriful), un serial cu Tim Roth în rol principal, și The White Queen se numără printre noutățile primei luni de toamnă pe HBO și pe HBO3.

În plus, toate sezoanele Dexter și Nurse Jackie vor fi din septembrie pe HBO Go. La capitolul noutăți, platforma va avea câte un episod pe săptămână din Rellik, povestea unui ucigaș în serie.

PaginadeSeriale prezintă în continuare noutățile HBO Go, HBO și HBO 3 pentru luna septembrie, puse la dispoziție de reprezentanții televiziunii:  

THE DEUCE (8 episoade). Din 11 septembrie, în fiecare luni, de la 04:00 și 20:00 (primul episod este deja pe HBO GO)

Cu James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul dramă HBO explorează lumea anilor ’70 din New York, când au avut loc niște momente revoluționare pentru ce urma să devină industria sexuală americană ce valorează miliarde de dolari.

Creat de George Pelecanos și David Simon (“Cartelul crimelor”) și avându-i pe James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul “The Deuce” prezintă povestea legalizării și ascensiunea industriei pornografice din New York, de la începutul anilor ’70 până la mijlocul anilor ’80. Serialul explorează momentele revoluționare pentru ce urma să devină industria americană de sex ce valorează miliarde de dolari.

VICE PRINCIPALS II./ DIRECTORI ADJUNCȚI – II (9 episoade). Din 18 septembrie, în fiecare luni, de la ora 21:30 (va fi și pe HBO GO)

Sezonul final al serialului de comedie care prezintă alianța dintre doi directori adjuncți de liceu (Danny McBride și Walton Goggins) înainte și după ce îl dau la o parte pe noul director al școlii.

Creat de Danny McBride și Jody Hill (co-creatori ai serialului HBO ”Viața și apucăturile lui Kenny Powers”), acest serial de comedie neagră prezintă povestea unui liceu și a celor doi oameni care plănuiesc să-l conducă: directorii adjuncti. McBride și Walton Goggins îi interpretează pe Neal Gamby și Lee Russell, doi administratori ambițioși care își pun deoparte neînțelegerile pentru a-l sabota pe noul director ales, Dr. Belinda Brown – un plan care dă rezultate la sfârșitul sezonului 1, când lui Brown i se înscenează ceva și este forțată sa demisioneze. Euforia simțită de Gamby și Russell după ce sunt numiți co-directori interimari e de scurtă durată, deoarece mașinile lor sunt incendiate în parcarea școlii și Gamby este împușcat de un atacator mascat. Este oare vorba de răzbunarea Belindei Brown sau de ceva mult mai sinistru? O să supraviețuiască Gamby și se va întoarce el la muncă, unde o va recuceri pe Amanda? Poate Russell să conducă școala în lipsa lui Gamby? Toate răspunsurile le veți afla în al doilea sezon, care este și cel final, din “Directori adjuncți”, care va avea premiera în septembrie.

TIN STAR/ȘERIFUL (10 episoade) Din 15 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (tot sezonul va fi și pe HBO GO din 8 septembrie)

Într-un oraș izolat de munte, plin cu muncitori nomazi, un șerif devine victima unui atac. Șocul evenimentului îl pune pe un drum de autodistrugere și culminează cu apariția unui alter ego fără scrupule.

Serialul, a cărui acțiune se petrece într-un oraș idilic de munte afectat de un val din ce în ce mai mare de crime și plin de muncitori petrolieri nomazi de la un centru apropiat de fisurare hidraulică, spune poveste emoționantă și uneori amuzantă a lui Jim Worth (Tim Roth). Acesta este un familist convins și șerif zelos a cărui viață liniștită este dată peste cap când o bandă de criminali îi omoară bebelușul într-o încercare eșuată de a-l ucide pe el. Acest lucru, combinat cu rușinea pe care o simte pentru propria lașitate și refuzul său de a accepta trecutul, declanșează alcoolismul lui Jim. Acesta ia forma unui alter ego: Jack Devlin, o variantă de-a lui din trecut care bea, este fermecătoare, necinstită și violentă.

HBO3

THE WHITE QUEEN/ REGINA ALBĂ (10 episoade) Din 3 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 11:50 (tot sezonul va intra pe HBO GO din 3 septembrie)

Un portret fascinant al uneia dintre cele mai turbulente perioade din istoria Angliei. Această poveste epică începe în 1464 și este spusă într-un mod unic, din perspectiva a trei femei diferite care încearcă să obțină coroana.

“Regina albă” oferă un portret fascinant al uneia dintre cele mai dramatice și turbulente perioade din istoria Angliei. O poveste despre dragoste și dorință, seducție și dezamăgire, trădare și crimă, spusă într-un mod unic, din perspectia a trei femei diferite și ambițioase – Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort și Anne Neville. În încercarea de a obține puterea și de a ajunge pe tron, ele vor manipula și seduce. Este anul 1464, înainte ca dinastia Tudorilor să conducă țară, iar războiul a făcut ravagii în Anglia în încercarea de a stabili cine este regele de drept. Este o dispută aprigă între două părți ale aceleiași familii, Casa York și Casa Lancaster, iar aceste trei femei încearcă cu disperare să obțină coroana.

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ (10 episoade)

Din 6 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (tot sezonul va fi disponibil pe HBO GO din 6 septembrie)

La un an după evenimentele ultimului episod din “Nevasta perfectă”, o farsă financiară distruge reputația tinerei avocate Maia și consumă economiile mentorului ei, Diane, obligându-le să înceapă din nou de la zero.

Evenimentele din “Lupta perfectă” se petrec la un an după acțiunea ultimului episod din “Nevasta perfectă”. În acest serial, o farsă financiară a distrus reputația tinerei avocate Maia Rindell și a eliminat economiile mentorului ei, Diane Lockhart, care e și nașa sa. Obligate să plece de la Lockhart & Lee, cele două i se alătură lui Lucca Quinn la una dintre cele mai proeminente firme de avocatură din Chicago.

I’M DYING UP HERE/MOR AICI, PE SCENĂ! (10 episoade)

Din 6 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:55 (e deja pe HBO GO)

Photo: Justina Mintz/SHOWTIME

Serialul, a cărui acțiune se petrece pe faimoasa și infama scenă a comediei din L.A. din anii ’70, prezintă mințile inspirate și cu probleme care lucrează în domeniul amuzant, dar complex, în care publicul trebuie făcut să râdă.

“I’m Dying up Here” explorează provocările întâlnite de cei care vor să dea lovitura pe scena comediei din Los Angeles, în anii ‘70. În fiecare noapte, un grup de comedianți aflați la început de drum își așteaptă rândul pentru a ține o reprezentație la Goldie’s, cel mai în vogă club de stand-up din oraș. Dar, înainte de toate, ei trebuie să o cucerească pe Goldie (Melissa Leo), care conduce Sunset Strip cu o mână de fier. Stand-up-ul este un drog pentru acești comedianți, care sunt capabili să sacrifice orice pentru a-și lua doza. Ei suportă durerea împărtășirii celor mai ascunse gânduri și întunecate secrete în speranța că cineva, oricine, va râde. Proiectul îl are ca producător executiv pe Jim Carrey.

VICTORIA (8 episoade) Din 17 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (tot sezonul va fi disponibil pe HBO GO din 4 septembrie)

“Victoria” prezintă anii de început ai domniei uneia dintre cele mai importante regine ale Marii Britanii. Serialul se inspiră din evenimente reale și din jurnalele reginei pentru a picta un portret al transformării ei într-un monarh respectat.

Serialul “Victoria”, creat și scris de Daisy Goodwin, marchează începutul unei istorisiri de referință a vieții unuia dintre cei mai importanți monarhi ai istoriei. Cu o distribuție impresionantă, “Victoria” se inspiră din evenimente reale și din jurnalele reginei pentru a picta un portret însuflețit al transformării ei dintr-o tânără de 18 ani în soție, mamă și lider al unui imperiu. Această poveste prezintă aventuri pasionale, lupte pentru putere și iubiri neîmpărtășite, iar în centrul acestor lucruri se află noua Regină – o femeie puternică, complexă și plină de voință care trebuie, într-un fel sau altul, să devină o persoană emblematică.

THE DURRELLS/ FAMILIA DURRELL (6 episoade). Din 30 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:55 (toate episoadele vor fi disponibile pe HBO GO din 30 septembrie)

Bazat pe îndrăgita trilogie de romane a lui Gerald Durrell, “Corfu”, “The Durrells” este un serial amuzant despre aventurile membrilor unei familii pe minunata insulă grecească.

Un serial amuzant și distractiv despre aventurile membrilor unei familii pe o superbă insulă grecească, asta după ce și-au lăsat în urmă casa din Anglia în speranța că vor avea parte de o viață mai bună. Bazat pe “Corfu”, trilogia de romane a lui Gerald Durrell, serialul arată cum văduva Louisa Durrell ia o decizie radicală când se hotărăște ca familia ei să aibă alt destin. Totul se petrece în Anglia, la finalul anilor 1930, când opțiunile ei sunt limitate: fie se chinuie în continuare, fie se căsătorește cu un bărbat bogat, dar bătrân. Îngrijorată că viețile celor patru ‘copii’ ai ei, ale căror vârste sunt cuprinse între 11 și 21 de ani, o iau într-o direcție greșită, ea își mută întreaga familie într-o casă dărăpănată sub soarele grecesc. Acest serial prezintă modul în care membrii familiei se adaptează noii vieți, se confruntă cu noi provocări și își fac noi prieteni, rivali, iubiți – și animale.

Doar pe HBO GO vor intra: 

RELLIK  – din 12 septembrie pe HBO GO (un episod pe săptămână)

“Rellik” spune povestea în revers a unui ucigaș în serie. Vinovatul e prins înainte ca drama să capete amploare și să meargă înapoi, pe firul șirului său de victime. Richard Dormer este polițistul pornit pe urmele sale.

Ce face dintr-un om un ucigaș în serie? Ce-l face pe un polițist să devină obsedat de un astfel de om? Ce evenimente sunt atât de hotărâtoare în destinul unor oameni? “Rellik” (killer/ucigaș scris pe dos) reprezintă o construcție structurală ce răstoarnă conceptul de poveste cu ucigaș în serie. Vinovatul e prins înainte ca drama să capete amploare și să meargă înapoi, pe firul șirului de victime. Căutarea vinovatului reprezintă coloana vertebrală a poveștii, dar în centrul ei se află detectivul desfigurat și cu probleme Gabriel Markham (Richard Dormer). Enigmatic, neobosit și carismatic, Gabriel pleacă pe urmele ucigașului ce l-a marcat atât fizic cât și psihic. Partenera lui Gabriel este Elaine (Jodi Balfour), un detectiv isteț și intens, gata de orice pentru a face treabă bună.

MIKE JUDGE PRESENTS: TALES FROM THE TOUR BUS/ MIKE JUDGE PREZINTĂ: POVEȘTI DIN TURNEU – din 23 septembrie pe HBO GO (un episod pe săptămână)

Mike Judge, co-creatorul serialului “Silicon Valley”, se întoarce la rădăcini cu “Mike Judge prezintă: povești din turneu”.

Mike Judge, co-creatorul serialului “Silicon Valley”, se întoarce la rădăcini cu “Mike Judge prezintă: povești din turneu”, un serial de comedie cu opt episoade care prezintă poveștile celor mai excentrice personaje ale muzicii country.

LIAR/MINCIUNI – din 12 septembrie pe HBO GO (un episod pe săptămână)

Thriller-ul “Minciuni”, care are șase părți, îi prezintă pe Joanne Froggatt și Ioan Gruffudd în rolurile Laurei și a lui Andrew. Atracția inițială dintre ei duce la o întâlnire și la consecințe pe termen lung asupra lor înșiși și asupra familiilor lor.

Creat și scris de producătorii și scenariștii Harry și Jack Williams, nominalizați la premiile BAFTA și Globul de Aur, “Minciuni” spune povestea unei nopți care schimbă viețile Laurei Newell (Joanne Froggatt) și a lui Andrew Ellis (Ioan Gruffudd). Laura este o profesoară isteață și dedicată, care nu demult a terminat o relație și nu știe sigur dacă vrea să revină pe scena întâlnirilor. Andrew este un chirurg renumit al cărui fiu învață la școala unde predă Laura. Atracția inițială dintre cei doi duce la o întâlnire, însă niciunul dintre ei nu realizează consecințele pe termen lung pe care această întâlnire le va avea asupa lor înșiși și asupra familiilor lor. Adevărul și consecințele merg mână-n mână într-un thriller intens și captivant care examinează ambele laturi ale unei relații și ambele părți ale adevărului. Oare chiar există două părți ale fiecărei povești?

DEXTER I-VIII (toate sezoanele intră pe HBO GO din 4 septembrie)

Dexter Morgan este un criminal pentru lucrează la laboratorul de criminalistică al poliției din Miami. El are propria sa noțiune asupra justiției: în timpul zilei rezolvă crime, iar noaptea le comite.

Este deștept, arată bine și are simțul umorului. El este Dexter Morgan (Michael C. Hall), criminalul îndrăgit de toată lumea. În timpul zilei, el rezolvă crime din laboratorul de criminalistică al secției de poliție, iar noaptea le comite. Dexter respectă însă un cod strict al onoarei, care este, în același timp, salvarea sa și povara pe care trebuie să o ducă. Prins între compulsia lui mortală și dorința pentru fericirea adevărată, Dexter e un bărbat care se află în conflict cu lumea și cu el însuși.

NURSE JACKIE/SORA JACKIE  I-VIII (toate sezoanele intră pe HBO GO din 18 septembrie)

Acest serial de comedie este despre o femeie încăpățânată care încearcă să găsească un echilibru între viața haotică de la muncă și viața ei personală foarte complexă, totul în timp ce se luptă cu sistemul de sănătate.

Fiecare zi e o situație pe viață și pe moarte într-un spital din New York, însă pentru asistenta Jackie (Edie Falco), asta este partea cea mai ușoară. Între o durere cronică de spate care nu o lasă-n pace și o viață personală aflată tot timpul pe marginea colapsului, o să fie nevoie de niște minciuni nevinovate, reguli încălcate și strategii secrete ca să scape de durere și să fie cu un pas înaintea dezastrului.

STRIKE BACK: ORIGINS/ RIPOSTA: ORIGINI  

Toate cele 6 episoade vor fi pe HBO GO din 25 septembrie

O poveste despre dezamăgire, salvare și răzbunare, toate având loc în viețile a doi foști soldați. Drumurile lor s-au intersectat în urmă cu 7 ani. Acum, în mijlocul unei noi crize cu soldați din Orientul Mijlociu, cei doi se vor întâlni din nou.

Bazat pe bestseller-ul fostului soldat Chris Ryan, serialul “Strike Back: Origins” este o poveste captivantă despre trădare, glorie, salvare și răzbunare, toate desfășurându-se în viețile a doi foști soldați: eroul militar Hugh Collinson și veteranul John Porter. În ajunul invaziei din Irak din 2003, Porter a condus o unitate a Forțelor Speciale într-o misiune de salvare a unor ostatici din inima orașului Basra, operațiune ce a culminat cu o răsturnare dezastruoasă de situație pentru el și Collinson. Porter duce povara vinovăției, iar repercursiunile l-au bântuit ani întregi, asta până când se ivește ocazia de a se întoarce în Irak. După șapte ani, viețile lui Porter și Collinson urmează să se intersecteze din nou.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…