Home Grile POSTURI Seriale în iulie la HBO. Maratoane cu toate seriile Urzeala tronurilor, în pragul lansării sezonului șapte

Seriale în iulie la HBO. Maratoane cu toate seriile Urzeala tronurilor, în pragul lansării sezonului șapte

0
0

Maratoane Urzeala Tronurilor sezoanele 1 – 6, debutul sezonului șapte din Urzeala Tronurilor, Povestea Slujitoarei și The Affair se numără printre serialele ce se vor vedea la HBO în luna iulie.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare lista serialelor și a maratoanelor ce se vor vedea la HBO, HBO2, HBO3 și Cinemax în luna care a început.

Sâmbătă, 8 iulie, HBO3 va difuza sezonul șase din Game of Thrones, pentru cei care vor să-și reamintească ce s-a întâmplat în cel mai recent sezon. Mai mult, în perioada 11 – 15 iulie, HBO3 va difuza zilnic câte un sezon din Game of Thrones.

Din 7 iulie, în fiecare vineri de la 20.00, HBO va difuza distopia Handmaid`s Tale (Povestea Slujitoarei), serial realizat după romanul cu același nume semnat de Margaret Atwood.

Citește și: #NewEntry. În iulie, pe platforma HBO GO intră trei seriale

BERLIN STATION/ DIVIZIA DIN BERLIN  (10 episoade)

În fiecare vineri, de la ora 21:00, la Cinemax (disponibil pe HBO GO) 

Serialul spune povestea lui Daniel Miller, care tocmai a sosit la sediul CIA din Berlin. Meyer are o misiune secretă: să afle identitatea celebrului denunțător ce folosește numele de cod “Thomas Shaw.”

“Berlin Station/Divizia din Berlin” este o dramă cu spioni de 10 episoade al cărei erou este Daniel Miller (Richard Armitage), care tocmai a sosit la sediul CIA din Berlin. Meyer are o misiune clandestină: să afle identitatea celebrului denunțător ce folosește numele de cod “Thomas Shaw.” Ajutat de agentul veteran Hector DeJean (Rhys Ifans), Daniel învață cum să facă față copromisurilor morale, pericolelor și minciunilor inerente unei vieți de agent secret. Pe măsură ce pătrunde tot mai adânc în sânul unei conspirații ce ajunge până la Washington, Daniel se întreabă: mai poți fi cel de odinioară după ce ai lucrat la Berlin?

JOHN FROM CINCINNATI/ JOHN DIN CINCINNATI (10 episoade)

În fiecare joi, de la ora 21:30, la Cinemax2 (disponibil pe HBO GO)

Desfășurându-se în Imperial Beach, California, filmul spune povestea familiei de surferi Yost, în lumea cărora apare un străin misterios pe nume John. Curând, membrii familiei Yost simt cum viața lor și a prietenilor lor se schimbă…

La nord de granița cu Mexicul, în prăfuitul orășel de coastă Imperial Beach din California, trăiesc cele trei generații ale familiei Yost, surferi practicanți deveniți outsideri. Reputația familiei Yost, odinioară definită de modul în care dădeau piept cu vălul perfect, a avut de suferit din pricina ghinionului și a diferitelor dependențe. Dar, tocmai când lucrurile par să nu poată deveni mai rele, apare un străin pe nume John – și banala existență a familiei Yost se transformă în ceva profund, miraculos și universal.

THE HANDMAID’S TALE/POVESTEA SLUJITOAREI (10 episoade)

Din 7 iulie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (la HBO) (disponibil pe HBO GO)

Serialul prezintă povestea unei femei obligate să fie concubină sub o dictatură fundamentalist teocrată din țara totalitară Gilead, cunoscută în trecut ca Statele Unite, unde femeile practic nu au drepturi.

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul prezintă povestea vieții din țara distopică Gilead, o societate totalitară cunoscută în trecut ca Statele Unite. Gilead se confruntă cu dezastre naturale, iar rata nașterilor a scăzut dramatic. Acest loc este condus de un altfel de fundamentalism în “întoarcerea sa militarizată la valorile tradiționale”. Offred (Elisabeth Moss), una dintre ultimele femei fertile, este Slujitoare în casa Comandantului. Offred face parte din casta de femei forțate să ofere servicii sexuale ca o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, unde oricine e posibil să fie spion pentru Gilead, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, Soțiile lor îngrozitoare, femeile domestice numite Martha și colegele ei Slujitoare, iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să își găsească fata care i-a fost luată.

GAME OF THRONES VII/URZEALA TRONURILOR – VII (7 episoade)

Din 17 iulie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (la HBO) (va fi disponibil pe HBO GO)

Bazat pe faimoasele romane fantasy ale lui George R.R.Martin, serialul urmăreşte regi şi regine, cavaleri şi renegaţi, mincinoşi şi nobili în timp ce se luptă pentru putere.

Inspirat din faimoasa serie de romane fantasy scrisă de George R.R. Martin, Game Of Thrones urmăreşte regi şi regine, cavaleri şi renegaţi, mincinoşi şi nobili în timp ce se luptă pentru putere într-un ţinut în care verile ţin decenii şi iernile pot dura o viaţă. Cazanul fierbe. De la sudul cel perfid, la estul sălbatic, trecând prin nordul cel îngheţat, unde un zid înalt de gheaţă protejează regatul de forţe sinistre, familii puternice sunt implicate într-un joc de-a şoarecele şi pisica pentru controlul celor Şapte Ţinute din Westeros. Bătălia pentru Tronul de fier a început.

BALLERS III/JUCĂTORII – III (10 episoade)

Din 24 iulie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (la HBO) (va fi disponibil pe HBO GO)

Dwayne “The Rock” Johnson joacă într-un nou sezon al serialului de comedie care explorează lumea strălucitoare și deseori neîndurătoare a fotbalului profesionist, văzută prin intermediul unui grup de jucători.

Spencer Strasmore și o serie de colegi, rivali și clienți se întorc într-un nou sezon al serialului de comedie HBO oferit de Steve Levinson (“Anturaj”) care prezintă și mai în profunzime lumea extravagantă, cu mize mari și mulți bani a fotbalului din Miami, Florida, și nu numai. În acest sezon, după ce și-a pus sufletul pe tavă la simpozionul NFL și s-a internat la reabilitare pentru consumul de calmante, Spencer, împreună cu colegul lui Joe Krutel, se întoarce la ASM cu o nouă perspectivă și noi țeluri. El speră să creeze legături cu noi jucători din țară în timp ce își îmbunătățește relațiile cu clienții deja existenți. Între timp, Ricky Jerret pune în balanță bani vs. glorie pentru alegerea următoarei sale echipe; Vernon Litlefield se adaptează la competiția mai tânără după ce acceptă un contract din Dallas; Charles Greane, care a jucat pentru echipa Dolphin, află că munca de antrenor te consumă cel puțin la fel de mult ca jucatul; iar Jason Antolotti continuă să orchestreze înțelegeri pentru a satisface ego-urile imense ale jucătorilor și pentru a le umple conturile bancare. În acest sezon, într-un domeniu în care durata de celebritate și contractele de milioane de dolari sunt atât de scurte, Spencer e hotărât să demonstreze că pentru un management de succes în sport, cheia nu stă numai în câștigul banilor și distracție – ci și în a-ți respecta promisiunile.

INSECURE II/NU-I TOTUL ALB SAU NEGRU – II (10 episoade)

Din 24 iulie, în fiecare luni, de la ora 21:30 (la HBO) (va fi disponibil pe HBO GO)

Un nou sezon al comediei oferite de Issa Rae, care le prezintă pe prietenele cele mai bune Issa și Molly în timp ce trec prin momente mai mult și mai puțin bune în încercarea de a se regăsi ca femei de culoare în orașul Los Angeles din prezent.

Creatoarea/ scriitoarea/ vedeta Issa Rae se întoarce la HBO cu un nou sezon al apreciatului serial de comedie care prezintă călătoria prietenelor Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji) în încercarea de “a obține totul”. Pe parcurs, ele se confruntă cu probleme la muncă, aventuri romantice și momente ciudate. Acest nou sezon începe unde s-a terminat anteriorul: Issa se hotărăște să profite de șansa de a explora viața după despărțirea de Lawrence (Jay Ellis), asta în timp ce o nouă sarcină de la muncă îi testează prietenia cu binevoitoarea colegă Frieda (Lisa Joyce). Angajamentul lui Molly de a deveni o persoană mai bună o obligă să își confrunte valoarea și viitorul la firma de avocatură, asta în timp ce are de-a face și cu realitatea complexă a relațiilor. Iar Lawrence se bucură de un început nou atât în lumea întâlnirilor, cât și la noul loc de muncă, însă, în scurt timp, își dă seama că nu e chiar așa ușor să o iei de la început. Condimentat cu monologurile de rap ilare și tăioase ale Issei și cu fanteziile ei, serialul continuă să fie autentic, incisiv și profund în explorarea experienței femeilor de culoare contemporane.

ANGIE TRIBECA – III (10 episoade)

Din 2 iulie, în fiecare duminică, de la ora 12:05, câte două episoade (la HBO3)

O satiră a serialelor polițiste, “Angie Tribeca” se concentrează pe un grup excentric și genial de detectivi LAPD care investighează cele mai complicate cazuri și refuză să se oprească până când justiția nu și-a spus cuvântul…oarecum.

“Angie Tribeca”, o versiune satirică a serialelor polițiste, este creația lui Steve și Nancy Carrell. Rashida Jones (“Parks and Recreation”, “The Office”) o interpretează pe Angie Tribeca, o veterană de 10 ani a unității de elită a departamentului de poliție din Los Angeles, RHCU: Really Heinous Crimes Unit (Unitatea crimelor cu adevărat atroce). Colegii ei din echipă sunt un grup de oameni excentrici și geniali, care investighează crime, dezvăluie prea multe informații personale și refuză să se oprească până când justiția nu și-a spus cuvântul…oarecum.

PAKT/ PACTUL (6 episoade)

Din 9 iulie, în fiecare duminică, de la ora 22:00, câte două episoade (la HBO3) (va fi disponibil pe HBO GO)

În acest serial thriller, a cărui acțiune se petrece în Polonia modernă, facem cunoștință cu Piotr, un jurnalist de investigații care se află în mijlocul unei furtuni media stârnite de cel mai recent articol al lui.

“Pakt” este un serial thriller cu șase episoade a cărui acțiune se petrece în Polonia modernă. Aici facem cunoștință cu Piotr, un popular jurnalist de investigații și personajul principal, care se află în centrul unei furtuni media stârnite de cel mai recent articol al său. Piotr încă nu știe că ancheta pe care tocmai a încheiat-o va avea un final surprinzător și tragic. În plus, scandalul pe care încearcă să-l dezvăluie o să-i afecteze pe cei dragi lui. Ca urmare a unui lanț de evenimente neașteptate care l-au avut în centru, toate lucrurile în care credea se vor dovedi a fi niște minciuni, iar lumea așa cum a cunoscut-o se va sfârși.

Însă serialul nu este doar o poveste despre media contemporană, ci, mai mult decât orice, este o poveste despre păcatul original al transformării și despre nașterea capitalismului polonez și a lăcomiei. Mai este și povestea unei generații care a crescut în Polonia comunistă și a fost prima care s-a bucurat de beneficiile schimbării politice. O poveste despre oameni care au crezut imediat în noua ordine, doar ca să realizeze apoi că libertatea are un preț.

Nu este o coincidență faptul că o mare parte din acțiunea serialului se petrece în Săptămâna Sfântă – o perioadă simbolică a renașterii, care este întotdeauna precedată de cel mai mare sacrificiu.0

THE AFFAIR/AVENTURA (10 episoade)

Din 18 iulie, în fiecare marți, de la ora 21:00, câte două episoade (la HBO3)

(va fi disponibil pe HBO GO)

“The Affair” explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah, un scriitor cu o soție și patru copii, și Alison, o tânără chelneriță care încearcă să-și refacă viața și căsnicia în urma unei tragedii.

Un serial deopotrivă profund și intrigant de evaziv, “The Affair” explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah Solloway și Alison Lockhart, care se întâlnesc într-o stațiune din Montauk, Long Island, New York. Noah este un profesor din New York și absolvent al colegiului Williams, care a publicat deja un roman și acum se chinuie să scrie a doua carte. El are un mariaj fericit și patru copii, însă nu suportă dependența față de socrul lui bogat. Alison este o chelneriță tânără care încearca să-și refacă viața și mariajul după moartea subită a copilului ei. Provocatoarea dramă este prezentată separat, din perspectivele lui Noah și a lui Alison, folosind amintirile fiecărui personaj pentru a spune povestea.

THE GIRLFRIEND EXPERIENCE/EXPERIENȚELE UNEI ESCORTE (13 episoade)

Din 19 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, câte două episoade (la HBO3)

(tot sezonul va fi disponibil pe HBO GO din 19 iulie)

Christine Reade este o ambițioasă studentă la drept care este sedusă de lumea relațiilor tranzacționale. Cunoscute ca GFE, ele sunt femeile care oferă “The Girlfriend Experience” – relații emoționale și sexuale contra cost.

Christine Reade (Riley Keough) este studentă în anul doi la Facultatea de Drept din Chicago-Burnham și o nouă internă la o prestigioasă firmă de avocatură. Ea lucrează din greu pentru a-și crea o reputație în firmă, însă atenția ei se mută când o colegă îi prezintă lumea relațiilor tranzacționale. Cunsocute ca GFE, ele sunt femeile care oferă “The Girlfriend Experience” – relații emoționale si sexuale la un preț mare. Christine jonglează cu cele două vieți foarte diferite și, în scurt timp, este atrasă de lumea GFE, de adrenalina adusă de control și intimitate. Serialul se bazează pe filmul experimental cu același nume, din 2009, al lui Steven Soderbergh.

MARATOANE ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ LA HBO3

  • 1 iulie – Urzeala tronurilor – V (de la 20:00)
  • 8 iulie – Urzeala tronurilor – VI (de la 20:00)
  • 22 iulie – Cei rămași – III (de la 20:00)
  • 29 iulie – Ray Donovan (de la 19:30)

HBO3 – maratoane Urzeala tronurilor, un sezon in fiecare zi, în perioada 11-15 iulie

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…