Home Stiri #NewEntry. În iulie, pe platforma HBO GO intră trei seriale

#NewEntry. În iulie, pe platforma HBO GO intră trei seriale

0
0

Platforma online HBO GO va avea trei seriale noi disponibile, în luna iulie: două drame și o comedie. Este vorba despre seria dramatică Ray Donovan, Casa minciunilor și The Affaire (Aventura).

Citește și: #NewEntry. Noutăți în luna iulie pe Netflix România

PaginadeSeriale prezintă în continuare noile seriale care vor putea fi urmărite în iulie pe platforma HBO GO:

Din 3 iulie – sezoanele 1-4 din Ray Donovan

Această dramă de familie începe când tatăl lui Ray, Mickey Donovan, reapare pe neașteptate în viața lui după ce iese mai devreme de la închisoare. Ray lucrează cu doi asociati: Avi, un israelian impunător care este omul său de nădejde și Lena, o lesbiană laconică. Majoritatea ”sarcinilor” vin de la firma de avocatură condusă de Ezra Goodman, confidentul și mentorul lui, împreună cu Lee Drexler, partenerul lui. Singurele probleme pe care nu le poate rezolva sunt cele din familia lui: Bunchy, fratele lui Ray, a fost abuzat de un preot, iar acum este alcoolic; Terry, celălalt frate, a fost pugilist și acum suferă de boala Parkinson, iar fantoma surorii lor mai mici – care s-a sinucis când era adolescentă – îi bântuie pe toți.

Din 10 iulie – sezoanele 1-5 din House of Lies/Casa minciunilor

Fermecătorul Marty Kaan și echipa sa de consultanți de management știu cum să joace jocul corporațiilor mai bine ca oricine, folosind fiecare truc murdar pentru a atrage directori puternici și a încheia afaceri importante.

Din 17 iulie – sezoanele 1-3 din The Affair/Aventura

“The Affair” explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah, un scriitor cu o soție și patru copii, și Alison, o tânără chelneriță care încearcă să-și refacă viața și căsnicia în urma unei tragedii.

Drama este prezentată separat, din perspectivele lui Noah și a lui Alison, folosind amintirile fiecărui personaj pentru a spune povestea.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…