Home Seriale TV Seriale ca Stranger Things. Nouă seriale care să-ți stingă dorul de Stranger Things

Seriale ca Stranger Things. Nouă seriale care să-ți stingă dorul de Stranger Things

0
0
Stranger Things

Ai terminat sezonul trei din Stranger Things și deja îi duci lipsa? Sezonul patru al producției (dacă va mai fi) este deja departe.

Așa că îți propunem noi 9 seriale ca Stranger Things (mai mult sau mai puțin), care merită văzute.

Dark – Îl găsești pe Netflix. Este un serial care încă de la lansarea sa de acum câțiva ani a fost comparat cu Stranger Things. Fix ca primul sezon Stranger Things, și producția SF Dark începe tot cu dispariția unui copil. Apoi, acțiunea se desfășoară pe mai multe spații temporale. Serialul are două sezoane și urmează și un al treilea (și ultimul).

Glitch (Netflix) – Mai mulți oameni reînvie și ies din mormintele în care au fost îngropați. Unii sunt morți de sute de ani. Nu vă așteptați să fie ca niște zombie, sunt oameni care arată absolut normal, care nici nu-și aduc aminte să fi murit. Cum au fost treziți din morți? Aflăm din sezonul al doilea. Ambele sunt pe Netflix.

The OA – Îl găsești pe Netflix. E o producție care are două sezone, destul de ciudățică. Este povestea lui Prairie, o adolescentă oarbă care dispare fără explicații. Prairie reapare șapte ani mai târziu cu vederea recăpătată și cu tot felul de obiceiuri și ritualuri ciudate (unul dintre ritualuri chiar promite să reînvie oamenii).

The Society (Netflix) are doar un sezon (va urma și al doilea) și este o producție inspirată de romanul Împratul muștelor al lui William Golding. Este un serial cu adolescenți care se trezesc peste noapte într-un univers paralel, în care adulții au dispărut, însă orașul în care trăiau a rămas același.

Altered Carbon (Netflix) – este un SF bazat pe romanul lui Richard K. Morgan, a cărui acțiune are loc într-un viitor îndepărtat (peste 350 de ani). Gândurile oamenilor pot fi descărcate și apoi puse în orice alt corp. Producția are momentan sezonul unu, dar va urma și sezonul al doilea.

The Sinner (Netflix) – un serial cu un început extrem de dur (pentru ambele sezoane). În primul sezon, personajul principal, jucat de Jessica Biel, ucide într-un mod extrem de violent un bărbat pe care aparent nu îl cunoaște. Detectivul Harry Ambrose încearcă să descopere motivația personajului și legătura dintre cei doi.

Westworld (HBO GO) – Este un superseriale a cărui acțiune are loc tot în viitor, dar veți vedea foarte puține scene gen SF (cel puțin în primul sezon). Acțiunea toată se va petrece într-un uriaș parc de distracții cu tematică western. Un parc în care doritorii se duc să-și îndeplinească cele mai diverse fantezii (chiar și din cele bolnave).

Misfits (HBO GO) – Este un serial în care vei găsi și comedie și dramă. Un grup de tineri delincvenți se trezesc că au superputeri după o furtună ciudată.

Sense 8 (Netflix) – Un serial deja încheiat, de două sezoane, ce spune povestea unui grup de persoane aflate în coluțuri diferite ale lumii. Cei opt sunt conectați într-un mod ciudat.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…