Home Grile POSTURI Ce seriale aduce AXN în luna aprilie. American Gods și Minți Criminale printre titluri

Ce seriale aduce AXN în luna aprilie. American Gods și Minți Criminale printre titluri

0
0

AXN va difuza patru producții noi în luna aprilie: Carter, S.W.A.T, Seal și American Gods. De asemenea va transmite și episoade noi din serialele Minți Criminale și MacGyver.

Paginadeseriale.ro prezintă detalii despre noutățile posturilor de seriale:

Seriale AXN în luna aprilie:

CarterPremieră: marți, 10 aprilie, de la ora 22.00. Din distribuție: Jerry O’Connell și Sydney Poitier

Serialul detectiv, cu accente de umor, îl are în centrul acțiunii pe Harley Carter, prezentatorul unui show cu detectivi, interpretat de actorul Jerry O’Connell. Acesta este pus în situația în care, după o dispută, trebuie să revină în orășelul natal  din Canada.

Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie, Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran.

S.W.A.TPremieră: luni, 16 aprilie, de la ora 22.00. Din distribuție: Shemar Moore, Stephanie Sigman și Jay Harrington

Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) este un sergent S.W.A.T. însărcinat să conducă o unitate tactică specializată, care este ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles. Prins între loialitatea față de locul în care a crescut și cea față de camarazii săi, fostul soldat al marinei are toate calitățile pentru a fi un lider excelent și pentru a construi o punte între cele două lumi. Membrii echipei S.W.A.T își riscă viața zilnic, cu mult curaj, pentru a proteja comunitatea și pentru a salva vieți.

SEALPremieră: luni, 16 aprilie, de la ora 23:00. Din distribuție: David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare

Noua dramă militară urmărește viațile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal – de la momentele de antrenament, planificare, până la modul de desfășurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu miză uriașă.

Membrii echipei SEAL dau dovadă de patriotism și dedicare, gestionând fiecare situație critică fără frică, deși sunt mereu sub presiunea că în orice clipă pot fi trimiși în misiuni clandestine, peste tot în lume, și conștienți de impactul pe care acest lucru îl are asupra propriilor familii.

American GodsPremieră: vineri, 20 aprilie, de la ora 22:50. Din distribuție: Ricky Whittle, Emily Browning, Laura Moon

Seria fantasy-drama, dublu nominalizată la Premiile Emmy în 2017, are la bază romanul omonim scris de Neil Gaiman în 2001.

Când Shadow Moon (Rocky Whittle) este eliberat din închisoare cu câteva zile mai devreme, ca urmare a morții soției sale, îl întâlnește pe enigmaticul Mr. Wednesday (Ian McShane). Constrâns să îi devină gardă de corp, Moon realizează foarte curând ca noul rol vine la pachet cu mult mai multe decât se aștepta.

Minți criminalePremiera: Sezon 13, luni, 9 aprilie, de la ora 21:00. Din distribuție: Joe Mantejna, Matthew Gray Gubler

Întreaga distribuție din sezonul 12 revine, cu excepția lui Damon Gupton (Stephen Walker). Când Unitatea de Analiză Comportamentală este sub atac și unul dintre membri este luat ostatic de către Peter Lewis (Bodhi Elfman), un criminal în serie evadat, Garcia îl cooptează pe Matt Simmons (Daniel Henney), fost membru al Echipei Internaționale de Intervenție. Pentru a evita și mai multe victime, aceștia trebuie să lucreze împreună pentru a-l captura pe Lewis.

MacGyverPremiera: Sezonului 2, marți, 10 aprilie, de la ora 21:00. Din distribuție: Lucas Till, George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt

În debutul sezonului 2, Angus “Mac” MacGyver și echipa sa pornesc în căutarea unui ofițer SEAL, despre care se presupune că este ținut captiv în Orientul Mijlociu, având la dispoziție doar un telefon mobil și o minge de fotbal american.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…