Home Grile POSTURI Serialele lunii aprilie pe HBO, HBO Go și Cinemax. HBO aduce Westworld, HBO Go, sezonul al doilea din Povestea Slujitoarei

Serialele lunii aprilie pe HBO, HBO Go și Cinemax. HBO aduce Westworld, HBO Go, sezonul al doilea din Povestea Slujitoarei

0
0

Westworld 2, Billions 3, Silicon Valley 5 sunt producțiile care vor intra în luna aprilie pe HBO. De cealaltă parte, HBO GO aduce Povestea Slujitoarei, sezonul al doilea, dar și producțiile pentru adolescenți T@gged și Freakish/Liceul terorii.

PaginadeSeriale prezintă în continuare noutățile în materie de seriale, de pe HBO, HBO Go, HBO 3 și Cinemax:

 

HBO

SILICON VALLEY V
În fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

BARRY
În fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

TRUST/ÎNCREDERE
În fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

WESTWORLD II
Din 23 aprilie, în fiecare luni, de la 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

O lume în care fiecare apetit uman poate fi satisfăcut. Producătorii executivi Lisa Joy, Jonathan Nolan și J.J. Abrams oferă o odisee întunecată despre zorii conștiinței artificiale și despre evoluția păcatului.

BILLIONS III./ MILIARDE – III
Din 10 aprilie, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

O dramă complexă despre politica puterii în lumea financiară din New York. Genialul manager de fonduri speculative Bobby “Axe” Axelrod și nemilosul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos ce nu poate avea decât un singur câștigător și în care miza o reprezintă miliarde de dolari.

HOWARDS END
Din 27 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO din 9 aprilie, un episod pe săptămână)

Această adaptare în patru părți a romanului clasic al lui E.M. Forster spune povestea din Anglia edwardiană a surorilor Margaret și Helen Schlegel, fete independente și neconvenționale care caută dragoste și sens într-o lume aflată în continuă schimbare.

HBO3

2 DOPE QUEENS/ DOUĂ REGINE COOL
Din 6 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Jessica Williams și Phoebe Robinson vin la HBO cu un serial cu 4 episoade. Cele două regine vorbesc despre sex, dragoste, rasă, călătorii, probleme cu părul, New York și despre multe altele.

THE GOOD FIGHT II./ LUPTA PERFECTĂ – II
Din 15 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 22:00 (disponibil pe HBO GO)

La un an de la evenimentele din ultimul episod din “The Good Wife”, o enormă înșelătorie financiară distruge reputația avocatei Maia și șterge economiile mentorului ei Diane, forțându-le să înceapă de la zero la o nouă firmă.

SIREN/SIRENA
Din 22 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO din 30 martie, un episod pe săptămână)

Serialul ne duce în Bristol Cove – un oraș de coastă cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit, odinioară, sirene. Când sosirea unei fete misterioase dovedește că această legendă este cât se poate de adevărată, lupta dintre om și mare se dă pe viață și pe moarte.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:
– 7 aprilie – Fargo, de la ora 21:00
– 14 aprilie – Fargo – II, de la ora 21:00
– 21 aprilie – Westworld, de la ora 19:50
– 28 aprilie – Praf de pușcă, de la ora 21:00

Maratoane – în fiecare duminică:
– 8 aprilie – Lucruri mai bune, de la ora 13:10
– 15 aprilie – Lucruri mai bune – II, de la ora 12:55
– 22 aprilie – Graves, de la ora 11:45
– 29 aprilie – Graves – II, de la ora 12:00

CINEMAX

GOMORRA III/ GOMORA – III (12 episoade)
Din 14 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00 (tot sezonul va fi disponibil pe HBO GO din 1 aprilie)

Bazat pe bestsellerul lui Roberto Saviano “Gomorra”, serialul prezintă povestea internă a Camorrei, organizația mafiotă napolitană, spusă din perspectiva lui Ciro, în vârstă de 30 de ani, care este mâna dreaptă a lui Pietro Savastano, nașul clanului.

ASH VS EVIL DEAD III. /ASH ÎMPOTRIVA RĂULUI – III
Din 14 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:50, câte două episoade (disponibil pe HBO GO)

Ash este vânătorul de monștri care a petrecut ultimii 30 de ani evitând responsabilitatea, maturitatea și terorile Morților vii. Când o ciumă Deadite amenință să distrugă omenirea, Ash este forțat să-i înfrunte pe demoni – personal și literal.

LITTLE WOMEN/MICUȚELE DOAMNE (3 episoade)
Pe 15 (2 episoade) și 22 (1 episod) aprilie, de la ora 21:00 (toate 3 episoadele vor fi pe HBO GO din 15 aprilie)

Povestea, a cărei acțiune se petrece în timpul Războiului Civil, prezintă maturizarea a patru surori. Cu ajutorul mamei lor, în timp ce tatăl este plecat la război, fetele învață ce înseamnă să fie femei.

CINEMAX 2

TWIN PEAKS – II
Din 19 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:30, câte două episoade (disponibil pe HBO GO)

HBO GO

THE HANDMAID’S TALE II. / POVESTEA SLUJUTOAREI – II
Din 26 aprilie, în fiecare joi, un episod pe săptămână (primele două sunt pe 26 aprilie)

Serialul spune povestea unei femei care este nevoită să fie concubină în dictatura teocrată fundamentalistă din viitorul apropiat a Gileadului totalitar, teritoriu cunoscut anterior drept Statele Unite, și unde drepturile femeilor nu mai există.

Sezonul al doilea este axat pe sarcina lui Offred și pe lupta ei continuă de a-și salva copilul de ororile distopice din Gilead. “Gilead este înăuntrul tău” este vorba favorită a mătușii Lydia. În cel de-al doilea sezon, Offred și toate celelalte personaje se vor lupta cu – sau vor accepta – acest adevăr întunecat.

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI
Din 9 aprilie, în fiecare luni, un episod pe săptămână

Eve este o agentă specială foarte apatică. Villanelle este o ucigașă elegantă și talentată. Aceste două femei extrem de inteligente și la fel de obsedate una de cealaltă intră fără a sta pe gânduri într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

FREAKISH/ LICEUL TERORII
Primul sezon (10 episoade) disponbil din 1 aprilie

Serialul de groază FREAKISH se concentrează pe un grup de elevi de liceu prinși în interiorul școlii atunci când explodează o fabrică chimică din apropiere, transformându-i pe localnici și pe ceilalți elevi în mutanți.

FREAKISH II. / LICEUL TERORII – II
Sezonul 2 (10 episoade) disponbil din 9 aprilie

Serialul de groază FREAKISH se concentrează pe un grup de elevi de liceu prinși în interiorul școlii atunci când explodează o fabrică chimică din apropiere, transformându-i pe localnici și pe ceilalți elevi în mutanți.

GUIDANCE/CONSILIERE
Primul sezon (6 episoade) disponbil din 1 aprilie

Serialul dezvăluie adevărul din spatele unei serii de fotografii scandaloase ale celei mai populare fete din școală și care sunt distribuite prin toate formele de social media. Întreaga dramă iese la iveală în sesiuni săptămânale avute cu consilierul școlii, Anna. Încă traumatizată din cauza propriilor sale experiențe nefericite din liceu, Anna trebuie să-și ignore propriile sale nesiguranțe pentru a descoperi cine este cu adevărat în spatele fotografiilor. Este, oare, tipul sexy? Fata rea cu problemele de greutate? Tocilara? Sau frumoasa și enigmatica fată de la care a început totul?

Sezonul 2 (11 episoade) disponbil din 9 aprilie
Sezonul 2 al serialului dramă GUIDANCE are o distribuție cu totul nouă, din care fac parte și starurile YouTube Arden Rose și Erica Dasher. Cel de-al doilea sezon se axează pe Hilary (Rose), care descoperă că nu are scorul perfect la teste și care îl acuză pe cel mai iubit profesor al școlii de tratament preferențial. Noul consilier, Alana Maynor (Dasher), lansează o anchetă care dezvăluie ani de secrete școlare.

Sezonul 3 (10 episoade) disponbil din 17 aprilie
În sezonul 3 al serialului GUIDANCE, Katina Howard (Monique Coleman), consilier la Shawnee High, încearcă să organizeze un priveghi la școală după ce o elevă din ultimul an, Grace, este victima unui accident de mașină cu autor necunoscut. Tristețea se transformă repede în ostilitate deoarece ancheta asupra a ceea ce s-a întâmplat în noaptea accidentului împarte școala în tabere și scoate la iveală animozitățile ascunse și relațiile secrete care au dus la moartea lui Grace.

T@GGED
Primul sezon (8 episoade) disponbil din 1 aprilie

Hailey, Rowan și Elisia, trei fete de liceu ale căror trecuturi sunt în mod inexplicabil legate, sunt ținta unei serii de videoclipuri violente de la un utilizator necunoscut pe nume Monkeyman. Serialul explorează riscurile terifiante ale rețelelor de socializare într-o lume a anonimatului.

T@GGED II.
Sezonul 2 (12 episoade) disponbil din 9 aprilie

Încă devastate de teroarea la care le-a supus Monkeyman, Rowan, Hailey și Elisia încearcă să-și readucă viețile pe făgașul normal. Dar când fetele sunt vizate de mai mulți hărțuitori cunoscuți ca The Zoo, ele își dau seama că Monkeyman nu a lucrat singur.

DESTINO RUSIA 2018/ DESTINAȚIE: RUSIA 2018
Din 7 aprilie, în fiecare sâmbătă, un episod pe săptămână

DESTINO RUSIA 2018 este un documentar în 10 părți care spune cele mai intime și mai personale povești ale vedetelor Cupei Mondiale de Fotbal 2018. Aceasta este prima colaborare între HBO Europe și HBO Latin America, o colaborare ce propune povești despre pasiune, prietenie, solidaritate și reușită, povești trăite chiar de acești mari fotbaliști și de persoane din cercul lor apropiat. Este o sărbătoare a celui mai universal dintre sporturi și a echipelor ce se vor confrunta în vara lui 2018 pentru a câștiga turneul final. Cu DESTINO RUSIA 2018 vom călători prin mai multe țări în care fotbalul este o sursă de pasiune neegalată, o pasiune surprinsă cu toată culoarea, emoția și viziunea unică pentru care este cunoscut HBO.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…