Home Seriale TV VIDEO. Un nou serial thriller se vede la AXN. De luna viitoare

VIDEO. Un nou serial thriller se vede la AXN. De luna viitoare

0
0

AXN propune un nou serial thriller din octombrie. Se numește Lincoln: Colecționarul de oase și va avea premiera în România pe 26 octombrie.

Fiecare episod va putea fi urmărit în fiecare luni seara, de la ora 22:00.

Serialul este produs de Universal Television și Sony Pictures Television, în parteneriat cu Keshet Studios. Mark Bianculli (Hunters) și VJ Boyd (S.W.A.T) sunt creatorii și producătorii executivi ai serialului.

Enigmaticul și cunoscutul criminal în serie, Colecționarul de oase care a îngrozit orașul New York, a dispărut dintr-o dată. Trei ani mai târziu, când o crimă extrem de elaborată indică că acesta s-a întors, îl forțează pe Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), fost detectiv NYPD și geniu criminalistic, să renunțe la statutul de pensionar.

Lincoln era considerat cel mai bun din branșă până când un accident grav, cauzat chiar de Colecționarul de oase, l-a lăsat paralizat și l-a obligat să părăsească munca de teren. Când Amelia Sachs, o tânără ofițer cu înclinații spre zona de profilare, pornește pe urmele celebrului criminal, Rhyme găsește în ea un partener pentru acest nou joc de-a șoarecele și pisica.

Neobișnuitul cuplu detectiv își unește forțele pentru a rezolva cazurile cele mai dificile și încurcate din New York însă, în același timp, trebuie să se grăbească pentru a prinde ucigașului enigmatic care i-a adus împreună, înainte de a mai apărea noi victime.

Din distribuția serialului fac parte: Russell Hornsby (Fences, Grimm), Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries), Brian F. O’Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Pentru nostalgici. Documentar Netflix despre cele mai populare filme de la Hollywood

Foto: Netflix Pentru nostalgici. Netflix oferă un al doilea sezon al documentarului „The m…