Home Seriale TV Un serial inspirat din nuvelele scriitoarei Sherryl Woods, în martie pe AXN White

Un serial inspirat din nuvelele scriitoarei Sherryl Woods, în martie pe AXN White

0
0

Nou serial se vede pe AXN White. Este inspirat din nuvelele scrise de Sherryl Woods și se concentrează pe dramele nerezolvate ale celor trei generații din familia O’Brien. Producția se numește „Chesapeake Shores” și va începe de luni, 22 martie, de la 22:30.

AXN White va difuza episoade duble de luni până vineri, de la 22:30. Totodată, reprezentanții postului anunță că vor difuza sezonul 2 din 29 martie și pe al treilea din 5 aprilie.

Povestea serialului

Abby O’Brien este o femeie cu o carieră solidă, divorțată și mama a două fetițe gemene, care pornește într-o călătorie din New York până în orășelul natal, Chesapeake Shores.

Această vizită va declanșa nenumărate amintiri și o va face pe Abby să se confrunte cu trecutul ei, inclusiv cu iubitul din liceu, tatăl și bunica ei. Descoperirile pe plan personal sunt dure, mai ales cea privind efortul imens investit în carieră în detrimentul timpului petrecut cu cele două copile. Astfel, Abby se gândește la ideea de a se muta definitiv acasă.

Meghan Ory (Once Upon a Time) este Abby O’Brien, a cărei viață pare perfectă pentru cei din exterior, însă personajul ascunde o tristețe puternică. Jesse Metcalfe (Dallas, Desperate Housewives) îl interpretează pe Trace Riley, un muzician în devenire si fostul iubit al lui Abby, care nu a reușit încă să o ierte pentru că l-a abandonat, fără niciun avertisment, când erau tineri.

Treat Williams (Everwood, Hair) este Mick O’Brien, tatăl lui Abby și un bărbat impunător, încăpățânat, care nu știe să ofere sau să primească scuze. Mai mult, este un om de afaceri de succes, care nu are regrete, deși mereu a pus munca pe primul plan, ceea ce a determinat-o pe Megan (Barbara Niven, Debbie Macomber’s Cedar Cove) să îl părăsească. În prezent, aceasta are o relație doar cu Abby și cu gemenele sale.

Diane Ladd, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny și Andrew Francis mai fac parte din distribuție.

Nancey Silvers (Murder She Baked), John Tinker (Chicago Hope, Private Practice), Martin Wood (Sanctuary, Stargate SG-1), Dan Paulson (Catchfire) și autoarea Sherryl Woods sunt producători executivi.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4.…