Home Seriale TV Serial nou pe Diva, Stagiara

Serial nou pe Diva, Stagiara

0
0
Michèle BERNIER (Constance Meyer) et Arié ELMALEH (Juge Filiponi)

Stagiara (La Stagiaire) este un nou serial franțuzesc, care începe în premieră la Diva, din 5 august. Primele patru sezoane sunt programate în intervalul luni-vineri, de la ora 18:00.

După ce a fost încarcerată pe nedrept, Constance Mayer (interpretată de Michèle Bernier) se hotărăște să își schimbe  cariera.

După vârsta de 50 de ani, fosta fermieră obține diploma în drept și se mută in Marseille pentru stagiu obligatoriu de practică sub îndrumarea severului judecător Frédéric Filiponi (interpretat de Arié Elmaleh).

Conceput inițial ca film, dar datorită succesului, producția a fost transformată într-un serial cu aceleași personaje. Întreg serialul este condus de curioasa și empatica stagiară, care îi uimește pe toți cu personalitatea și spiritul ei.

Pe parcursul a celor 4 sezoane, publicul descoperă diferite fațete ale personajului. Scopul ei este să respecte omul și justiția, să gândească înainte să acționeze și să descopere întotdeauna adevărul, să lupte împotriva probelor când instinctul o îndeamă, să înfrunte prejudecăți și să țină piept superiorilor și opiniei publice. Fiecare episod tratează un caz diferit, o tragedie, care vine la pachet cu mustrări de conștiință și o încălcare a legii.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…