Home Seriale TV VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine pe AXN. Sezon patru, din septembrie

VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine pe AXN. Sezon patru, din septembrie

0
0
The Good Doctor – Season 4 – Episode 404

VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine în grila postului AXN. Al patrulea sezon se va difuza din septembrie.

Concret, primele episoade se vor da pe TV pe 16 septembrie, în fiecare joi seara, de la ora 21:00.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scenarist și producător executiv.

Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi.

Sinopsis

Serialul cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal urmărește povestea emoționantă a lui Shaun Murphy, un tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.

Noul sezon aduce noi provocări pentru personajul principal, atât pe plan personal, cât și profesional. Povestea de iubire dintre Shaun și Lea continuă, iar cei doi vor avea de depășit obstacole care le vor pune relația la încercare.

În spital, doctorul Shaun Murphy va avea de coordonat patru noi rezidenți, fiecare cu ambiții puternice. Primele episoade vor aborda pandemia de coronavirus, dar și modul în care spitalul și personajele se adaptează noii realități.

Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman), Paige Spara (Lea Dilallo), Will Yun Lee (Dr. Alex Park), Fiona Gubelman (Dr. Morgan Reznick) și Christina Chang (Dr. Audrey Lim) își reiau rolurile, în timp ce Noah Galvin (Asher Wolke), Summer Brown (Olivia Jackson), Brian Marc (Ricky Guerin) și Bria Samoné Henderson (Jordan Allen) se alătură distribuției în rolul celor patru rezidenți de care Shaun va trebui să se ocupe, să îi ghideze și să le ofere sprijin în momentele decisive.

VIDEO. Trailer-ul sezonului patru pentru serialul „Doctorul cel bun”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …