Home Seriale TV Pe TVR. Îl vedem din nou pe „Dragul de Raymond”

Pe TVR. Îl vedem din nou pe „Dragul de Raymond”

0
0
Foto: Amazon

Televiziunea publică va difuza serialul de comedie „Dragul de Raymond” din această săptămână.

Concret, producția americană se vede din 12 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.30, pe TVR 1.

Serialul a avut nouă sezoane și peste 200 de episoade, reușind să câștige, totodată, multe premii. Cele mai importante sunt cele 15 trofee Emmy (2000-2005).

În 2004, reţeaua americană CBS a obţinut cu Dragul de Raymond încasări record de 3,9 miliarde de dolari, în timp ce Ray Romano a devenit cel mai bine plătit actor de televiziune din istorie – cu peste 1,7 milioane de dolari pe episod.

Sinopsis „Dragul de Raymond”

Raymond Barone, ziarist sportiv, locuieşte în Long Island împreună cu soţia sa, Debra, şi cei trei copii ai lor. Preferând să trateze orice situaţie, inclusiv pe cele dificile, cu umor sarcastic, Raymond lasă pe umerii Debrei cam toate răspunderile familiale, ceea ce n-ar deranja-o atât de mult pe tânăra femeie dacă n-ar exista un detaliu important în vieţile lor: părinţii şi fratele mai mare ai lui Raymond, care locuiesc în casa de vizavi.

Toţi trei îşi fac veacul în casa lui Raymond şi a Debrei, musafiri nepoftiţi permanenţi, şi se tot amestecă în deciziile lor familiale. Iar ghimpele cel mai mare din coasta Debrei este soacra ei, Marie, o femeie dominatoare şi expertă în manipularea subtilă, care nu conteneşte s-o critice, în timp ce îl laudă pe Raymond, fiul ei preferat.

Iar cum acesta preferă să nu intervină în conflictele dintre noră şi soacră, serile celor doi soţi se încheie inevitabil cu lungi discuţii în pat, exasperante, dar şi foarte comice.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …