Home Seriale TV Avocatul, un serial nordic, de succes în Suedia și Danemarca, vine la Focus Sat TV

Avocatul, un serial nordic, de succes în Suedia și Danemarca, vine la Focus Sat TV

0
0

Serialul „Avocatul” (The Lawyer / Advokaten, 2018), serial nordic cu crime, vine la Focus Sat TV, cu primele două sezoane.

Producția are premiera la televiziunea Focus Sat TV din 10 noiembrie, de la ora 21:30 și urmează să fie difuzate, în zilele de luni și joi, câte două episoade.

Avocatul” este un serial nordic / scandi noir cu acțiunea localizată în Malmö, capitala criminalității din sudul Suediei și port situat în apropierea capitalei Danemarcei, Copenhaga.

Cele două orașe sunt unite prin podul Øresund care leagă Suedia și Danemarca, dar de asemenea prin sistemele lor de justiție compatibile, care permit avocaților să profeseze de ambele părți ale strâmtorii. Serialul are un ritm intens, un ton ascuțit și dialoguri rapide, inteligente și pline de substanță.

Frank Nordling (Alexander Karim) este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. Când Frank află că părinții lui au fost uciși de unul dintre liderii lumii interlope din Copenhaga, Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen), decide să se răzbune.

Spre groaza lui Frank, Waldman se întâmplă să fie unul dintre cei mai importanți clienți ai firmei de avocatură, un client generos pe care firma l-a ajutat să scape de justiție în numeroase ocazii. Pentru a obține răzbunarea dorită Frank trebuie să se infiltreze în organizația lui Waldman, să devină avocatul și omul său de încredere.

Sala de judecată, care constituie inima serialului, este lumea lui Frank, un univers cu care este foarte familiarizat și, de asemenea, locul unde își va căuta răzbunare. Dar nu merge totul conform planului și se trezește în mijlocul unui joc periculos, în care cea mai mică greșeală poate duce la propria sa moarte.

Lumea interlopă este dură, dar nimic nu îl va suprinde la fel de tare ca atunci când descoperă cât de putred este de fapt sistemul juridic danez.

De cealaltă parte, Thomas Waldman a fost implicat în lumea criminalilor de la o vârstă fragedă.

A petrecut câțiva ani în închisoare, dar nu a fost acuzat sau condamnat pentru nimic în ultimul deceniu. El evită inteligent orice legătură directă cu activitățile sale ilicite lucrând exclusiv prin intermediari și este implicat în principal în traficul de droguri, furturi de mașini de lux, construcții și contractarea unor servicii care nu sunt extrem de ortodoxe.

Fiica lui, Therese (Sara Hjort Ditlevsen), este lumina ochilor lui și punctul său slab. Este o tânără foarte frumoasă și sensibilă, dar deloc naivă. Pentru viitorul ei, Waldman plănuiește să-și extindă operațiunile și să devină o figură respectată dincolo de lumea interlopă.

Sara Khalil (Malin Buska), sora lui Frank, este și ea un personaj important, care vrea să ajute și să facă ceea ce este corect, dar este puțin prea predispusă la izbucniri bruște de emoție și chiar la violență. Ea a început să consume droguri devreme, după moartea părinților, dar apoi s-a îndreptat și s-a alăturat forțelor de poliție, ca și tatăl ei. Nu a reușit însă niciodată să scape complet de nocivul obicei și recidivează periodic, de fiecare dată când viața reală devine prea mult pentru ea.

Prin personajele memorabile, intriga complexă și miza pusă în joc, serialul s-a dovedit a fi un succes pentru publicul din Suedia și Danemarca. Avocatul și scriitorul Jens Lapidus a participat la filmări pentru a se asigura că elementele ce țin de sistemul juridic sunt cât se poate de credibile.

Cele două sezoane ale serialului Avocatul vor intra în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat.

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomaniaJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

3 Motive pentru care serialul OZN: Investigații, de pe National Geographic ar putea să vă schimbe părerea despre OZN-uri

Există OZN-uri? Ce impact ar putea avea OZN-urile asupra vieții pe Pământ? Ar trebui ca gu…