Home Grile POSTURI Seria patru din Vikingii, la History cu 10 noi episoade

Seria patru din Vikingii, la History cu 10 noi episoade

0
0

vikingiiUPDATE. Modificare de ultimă oră. Reprezentanții History au decis să schimbe data începerii noilor episoade Vikingii. În loc de 8 ianuarie, producția va debuta pe 15 ianuarie (detalii, AICI)

Drama Vikingii revine la History cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon. Seria este programată în fiecare duminica, de la ora 22:00, din 8 ianuarie.

După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante și cutremurătoare”.

În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex.

Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat și Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producție în Irlanda.

 

Jobs Database
Load More In Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce producții HBO au primit nominalizări la Emmy 2019. Lista completă

HBO, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019: 137 de nominalizări. Compania și-a bătu…