Home Grile POSTURI Seria patru din Vikingii, la History cu 10 noi episoade

Seria patru din Vikingii, la History cu 10 noi episoade

0
0

vikingiiUPDATE. Modificare de ultimă oră. Reprezentanții History au decis să schimbe data începerii noilor episoade Vikingii. În loc de 8 ianuarie, producția va debuta pe 15 ianuarie (detalii, AICI)

Drama Vikingii revine la History cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon. Seria este programată în fiecare duminica, de la ora 22:00, din 8 ianuarie.

După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante și cutremurătoare”.

În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex.

Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat și Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producție în Irlanda.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Povestea Yellowstone continuă. Noile episoade vor fi pe SkyShowtime. Când e programat

Serialul de succes Yellowstone revine pe SkyShowtime. Platforma de streaming a anunțat epi…