Home Grile POSTURI Un nou serial coreean, la TVR 2: Destinul prinţesei Ok-Nyeo

Un nou serial coreean, la TVR 2: Destinul prinţesei Ok-Nyeo

0
1

destinul-printesei-ok-nyeoTVR 2 reia „tradiția” serialelor coreene, cu o nouă producție istorică: Destinul prinţesei Ok-Nyeo. Serialul va debuta la TVR 2 din 6 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 17.30.

Producţia istorică a fost lansată în 2016. Serialul Destinul prinţesei Ok-Nyeo (FLOWER IN PRISON/ OK JUNGH WA) este regizat de Lee Byung-Hoon și îi are în distribuție pe Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho.

Pe parcursul a 51 de episoade, de luni până vineri de la ora 17.30, este prezentat Destinul prinţesei Ok-Nyeo – o tânără din timpul dinastiei Joseon.

În urma unui complot politic mama ei este întemniţată şi înainte de a muri, ea dă naştere micuţei eroine. De altfel, numeie ei Ok-Nyeo înseamnă „Fata din temniţă” – un nume predestinat primilor ei ani din viaţă când creşte printre deţinuţi, ocrotită de administratorul închisorii.

În timp, Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule, fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…