Home Grile POSTURI MODIFICARE. History schimbă data lansării noilor episoade din sezonul patru Vikingii

MODIFICARE. History schimbă data lansării noilor episoade din sezonul patru Vikingii

0
0

vikingii-3Schimbări pe ultima sută de metru cu serialul Vikingii, ce urma să revină pe 8 ianuarie la postul History cu 10 noi episoade din sezonul patru. Postul History a anunțat chiar astăzi că seria istorică Vikingii a fost reprogramată pentru săptămâna următoare.

Astfel, cele zece noi episoade Vikingii din sezonul patru vor fi difuzate, în fiecare duminică, începând cu 15 ianuarie, de la ora 22.00. Reprezentanții postului nu au dat alte explicații, invocând „modificări de program”.

În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex.

Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat și Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producție în Irlanda.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…