Home Stiri Seriale americane FOTO. Reclame șocante pentru seria Netflix, Santa Clarita’s Diet

FOTO. Reclame șocante pentru seria Netflix, Santa Clarita’s Diet

0
0
Santa Clarita Diet
Santa Clarita Diet

Altfel de reclame pentru un altfel de film cu zombie:  Santa Clarita’s Diet, o producție marca Netflix. Proaspăt lansat pe platforma Netflix, serialul care o are pe Drew Barrymore în rol principal, are parte de o promovare inedită, aproape șocantă. O agenția americană de publicitate a lansat o serie de postere cu imagini destul de grafice cu prânzul. Sau cina. Sau micul dejun.

Astfel, în „meniul” campanie avem un smoothie „Flesh Squeezed”, în loc de cartofi prăjiți, niște „Finger food”, pe bune. Și un burger, „în sânge”, din inimă de om. Practic, sunt genul de reclame care te-ajută să-ți faci „o idee” despre tema serialului.

Despre serial

Joel (Timothy Olyphant) și Sheila (Drew Barrymore), soț și soție, își duc viața liniștită, alături de fiica lor adolescentă, Abby, într-o suburbie americană. Totul până într-o zi când Sheila trece printr-o schimbare dramatică și începe să-i placă să mănânce carne de om. Serialul Santa Clarita’s Diet poate fi văzut și pe Netflix, în România, cu subtitrare.

V-a plăcut de noi? Ne puteți da un LIKE AICI

PaginadeSeriale prezintă reclamele în continuare (via Ads Of The World):

andco_santaclaritadiet_visual02 andco_santaclaritadiet_visual01 andco_santaclaritadiet_visual04 andco_santaclaritadiet_visual05 andco_santaclaritadiet_visual03Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…