Home Grile POSTURI Sezonul patru Sherlock, difuzat de AXN, la scurt timp după premiera internațională

Sezonul patru Sherlock, difuzat de AXN, la scurt timp după premiera internațională

0
0
Picture Shows: Sherlock Holmes (BENEDICT CUMBERBATCH)
Picture Shows: Sherlock Holmes (BENEDICT CUMBERBATCH)

Serialul Sherlock, cu Benedict Cumberbatch în rol principal, revine cu sezonul patru, proaspăt lansat la nivel internațional. Producția britanică, lansată în ianuarie, va debuta pe postul AXN pe 27 martie.

Sezonul patru al seriei cu  Benedict Cumberbatch și Martin Freeman în roluri principale, vine cu răspunsuri la întrebări precum: Cine este, de fapt, soția lui John Watson și ce rol joacă ea în viața soțului său, dar și a prietenului acestuia?

În primul dintre cele trei episoade ale noului sezon, Sherlock investighează moartea misterioasă a unui tânăr. Cazul îl conduce către un alt mister, atunci când o sculptură aflată în posesia tatălui victimei se sparge. Odată cu aceasta, ies la iveală multe secrete.

Noutăți în grila AXN din luna martie: 

  • Negociatorii/ Ransom, sezonul 1, din 21 martie, de la 21:00

Eric Beaumont (Luke Roberts) este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali.  

  • Spionul cibernetic/ Intelligence, sezonul 1, din 21 martie, de la 22:00

Gabriel este un agent special și cu totul diferit de restul colegilor – acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, Gabriel Vaughn poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor. Un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, urmărește povestea agentului secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway (Lost).

  • Sherlock Holmes și Dr. Watson/ Elementary, sezonul 5, din 27 martie, de la 23:00

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…