Home Grile POSTURI Serial nou de astăzi la HBO, Big Little Lies, cu Reese Witherspoon și Nicole Kidman

Serial nou de astăzi la HBO, Big Little Lies, cu Reese Witherspoon și Nicole Kidman

0
0

marile-minciuni-nevinovateHBO lansează de astăzi Big Little Lies/ Marile minciuni o miniserie de șapte episoade cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley, în roluri principale. Producția este de astăzi pe HBO, de la 20.00 și pe platforma HBO GO. În plus, primul episod al serialului va fi și pe HBO3, de la 21.00, post care este astăzi „la liber” pe toate rețelele de cablu (detalii, AICI)

Totodată, primul episod al seriei va putea fi vizionat gratuit pe HBO GO din 21 februarie.

Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă.

Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare.

Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.

Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate se bazează pe bestsellerul din 2014 scris de autoarea australiană Liane Moriarty. Pe lângă Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley, din distribuție fac parte și Alexander Skarsgard, în rolul lui Perry, soțul atrăgător al lui Celeste, Laura Dern este Renata Klein, Adam Scott este Ed, actualul soț al lui Madeline, James Tupper îl interpretează pe Nathan, fostul soț al lui Madeline, Zoe Kravitz o joacă pe Bonnie, noua soție a lui Nathan, și Kathryn Newton apare în rolul lui Abigail, fiica adolescentă a lui Madeline.

Miniseria e regizată de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru “Dallas Buyers Club”) și scrisă de câștigătorul premiului Emmy David E. Kelley (“Ally McBeal”). Printre producătorii executivi se numără Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Bruna Papandrea, Per Saari, David E. Kelley, Jean Marc Vallée și Gregg Fienberg.

CIDEO. Trailerul Big Little Lies/ Marile minciuni nevinovateJobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…