Home Grile POSTURI Martie aduce două seriale noi la AXN: Negociatorii și Spionul cibernetic

Martie aduce două seriale noi la AXN: Negociatorii și Spionul cibernetic

0
0
INTELLIGENCE - Pilot Gallery (ABC STUDIOS/Chris Helcermanas-Benge) MEGHAN ORY, JOSH HOLLOWAY
(ABC STUDIOS/Chris Helcermanas-Benge)
MEGHAN ORY, JOSH HOLLOWAY

Două noi seriale debutează în martie pe AXN: Negociatorii, un serial-poveste a unuia dintre cei mai buni profesioniști ai negocierilor și Spionul cibernetic, o producție polițistă.

Serialul Negociatorii (Ransom), este programat de AXN de marți, 21 martie, de la ora 21:00, în timp ce Spionul cibernetic intră în grila postului în aceeași zi, dar de la ora 22.00. Cele două seriale vor fi difuzate, săptămânal, în fiecare marți.

Despre Negociatorii. Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul Negociatorii spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză.

De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent Combalbert reușește, alături de partenera sa Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

Serialul, aflat la primul sezon, se bucură de jocul actoricesc al lui Luke Roberts, în rolul principal. Eric Beaumont este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali. Îndrăgitul actor Luke Roberts este cunoscut publicului din producțiile Wolf Hall, Black Sails, iar Sarah Greene – rolul lui Maxine Carlson, partenera lui Eric – s-a făcut remarcată în Penny Dreadful și Burnt.

Primul sezon al serialului numără 13 episoade și este produs de Frank Spotnitz, laureat Emmy® și Golden Globe® (The X-Files, The Man in the High Castle). Producția este creată de David Vainola (Diamonds, Combat Hospital) și Frank Spotnitz, prin Entertainment One (eOne), Big Light Productions, Sienna Films și Wildcats Productions.

Despre Spionul cibernetic. Un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, imaginează povestea unui agent secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway (Lost).

Gabriel este special și cu totul diferit de restul agenților secreți – acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, Gabriel poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor.

Serialul numără 13 episoade și a fost creat de Michael Seitzman (Code Black) și produs de Michael Seitzman’s Pictures, Tripp Vinson Productions, CBS Television Studios și ABC Studios.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…