Home Seriale TV The Protector, serialul turcesc de pe Netflix, reînnoit pentru încă două sezoane

The Protector, serialul turcesc de pe Netflix, reînnoit pentru încă două sezoane

0
0

Ultimul Protector al orașului/ The Protector va fi continuat și cu sezonul trei și patru. Serialul este primul de origine turcească de pe Netflix.

Primul sezon are 10 episoade este disponibil deja pe Netflix, iar sezonul doi a fost confirmat în decembrie.

Din distribuție fac parte Cagatay Ulusoy, ca personaj principal, dar și Ayca Aysin Turan, Hazar Erguclu, Okan Yalabik, Mehmet Kurtulus, Saygin Soysal și Burcin Terzioglu, iar serialul este produs de O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producător executiv.

Despre The Protector

Serialul urmărește Aventura lui Hakan, un tânăr vânzător al cărui univers din lumea modernă se trasformă atunci când află că este legat de o lume veche, secretă și scopul lui este să protejeze orașul Istanbul. La începutul poveștii, Hakan nu este nici de departe un erou – un tip simplu, într-un oraș cu 15 milioane de locuitori unde estul întânește vestul, iar trecutul întâlnește viitorul. El trebuie să învețe rapid că orașul său natal este amenințat de ființe mistice, misterioase și nemuritoare, iar rolul său este să le oprească. Este o temă pentru care nu numai că nu este pregătit, dar îi rezistă – își va implini Hakan destinul de ultim protector?

Jobs Database
Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Schimbări în grila Comedy Central. Intră serialul The Big Bang Theory, iar Friends se mută mai devreme

Postul Comedy Central a anunțat modificări în grila de programe din luna iunie. În grila p…