Home Seriale TV Premiere de succes mondial în România. Dracula și Doctor Who se numără printre titluri

Premiere de succes mondial în România. Dracula și Doctor Who se numără printre titluri

0
0

BBC FIRST a intrat curând pe piața din România și aduce în premieră seriale britanice premium. 

Canalul este disponibil în rețeaua Digi și oferă acces la cele mai iubite producții din Marea Britanie. Actorii acestor producții sunt de nivel internațional, iar producătorii au numeroase premii.

Telespectatorii se pot bucura de producții precum The Cleaner, Chelsea Detective sau Silent Witness

Care sunt premierele BBC FIRST?

  • Dracula (din 8 ianuarie, 22:00, 3 episoade) 

Romanul lui Bram Stoker a inspirat generații întregi de regizori. Astăzi, este rândul creatorilor celebrului serial Sherlock să dea o nouă perspectivă celui mai faimos vampir al tuturor timpurilor. Pe parcursul a trei episode, telespectatorii vor avea ocazia să descopere o nouă viziune asupra lui Dracula. În Transilvania anului 1897, Contele Dracula își pune la cale planurile împotriva Londrei victoriene. 

  • Doctor Who (din 11 ianuarie, ora 18:00, 10 episoade)

Al treisprezecelea Doctor cade din cer la timp pentru a opri un vânător extraterestru în căutare de pradă umană.  Populația planetei este sub amenințare, așa că Doctorul recrutează trei noi personaje care să îl ajute. De când actrița Jodie Whittaker a fost introdusă pe ecrane ca prima femeia Doctor, acest serial a devenit un fenomen global, aplaudat la nivel international și bucurându-se de audiențe extraordinare în întreaga lume.

  • Guilt (din 20 ianuarie, ora 22:30, 8 episoade)

Un thriller scoțian complex, plin de umor negru și intrigă de cea mai bună calitate. Decizia fatală a lui Max, personajul principal, de a acoperi o crimă, îl duce în spatele gratiilor.  După ce reușește să revină în libertate, află că soția l-a părăsit, iar întreaga lui soartă devine incertă. Noua serie este și mai periculoasă și mai puțin predictibilă. Guilt a fost difuzat și pe BBC Two și BBC Scoția, devenind unul dintre primele trei cele mai solicitate titluri pe BBC iPlayer. Anul trecut, Guilt a fost primit cu foarte mult entuziasm de către presa britanică.

  • TIME (din 26 ianuarie, ora 22:30, 3 episoade)

O portretizare de impact a vieții de închisoare, avându-i în rolurile principale pe Sean Bean, câștigător al premiilor Emmy și BAFTA și pe Stephen Graham, de patru ori nominalizat la premiile BAFTA. Serialul îl care ca personaj central pe Mark Cobden, în aparență un tată și un soț ca oricare altul. Însă, acesta este responsabil pentru moartea unui om nevinovat. Torturat de imagini ale victimei, Mark își acceptă sentința, o condamnare de 4 ani. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Anul începe cu seriale la superlativ la TVR

La început de an, telespectatorii TVR au parte de o gama de seriale laureate cu mari premi…