Home Seriale TV Premiera seriei Shogun, audiențe-record pe platforma Disney+

Premiera seriei Shogun, audiențe-record pe platforma Disney+

0
0

Premiera seriei Shōgun de la Studiourile FX a fost un succes încă din primele zile de la lansare.

Primul episod din saga epică de război, plasată în Japonia feudală, ce spune o poveste despre pasiune și putere, a înregistrat 9 milioane de vizualizări la nivel global pe Disney+ și pe Hulu în primele șase zile de streaming.

Producția bazată pe bestseller-ul lui James Clavell a devenit, astfel, premiera nr. 1 în rândul serialelor de divertisment general la nivel mondial.

În Statele Unite, Shōgun este premiera FX nr. 1 pe Hulu, plasându-se astfel înaintea sezonului 2 al serialului Ursul (The Bear), la care contribuie audiența Disney+.

La nivel internațional, Shōgun este nr. 1 în rândul tuturor lansărilor de seriale de divertisment general, înaintea primului sezon din The Kardashians.

Primele trei episoade din Shōgun sunt acum disponibile pentru vizionare, iar noi episoade vor debuta în fiecare zi de marți până pe 23 aprilie.

Următorul episod, „The Eightfold Fence”, va fi disponibil din 12 martie, pe Hulu în SUA, Star+ în America Latină și Disney+ în toate celelalte teritorii și va fi difuzat la ora 5:00 AM pe FX in SUA.

Notă: O vizualizare este definită prin împărțirea timpul total de streaming la durata episodului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…