Home Seriale TV AXN dă startul sezonului de primăvară. Misiune Imposibilă 2 și Misiune imposibilă 3, printre titluri

AXN dă startul sezonului de primăvară. Misiune Imposibilă 2 și Misiune imposibilă 3, printre titluri

0
0
foto: Cinemagia.ro

Prima lună de primăvară aduce pe AXN România premierele unor seriale de top, consacrate la nivel mondial, dar și numeroase pelicule pline de emoție și adrenalină, care vor transforma fiecare seară într-un adevărat maraton de filme.

Nici serile de weekend nu sunt lipsite de acțiune, suspans și, pe alocuri, mister. Capodoperele hollywoodiene Misiune Imposibilă 2, Misiune Imposibilă 3, Vanilla Sky și Destroyer îi vor ține pe fanii genului thriller cu sufletul la gură, iar laureanți premiului Oscar – Tom Cruise, Nicole Kidman, Robert De Niro sau Morgan Freeman, le vor fi companie cinefililor în fiecare sfârșit de săptămână.

Nu în ultimul rând, telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pe celebrul Tom Cruise în filmele care l-au consacrat. Sâmbătă, 22 martie și duminică, 23 martie, de la orele 21:00, Ethan Hunt, intepretat de Tom Cruise, pornește într-o misiune contracronometru pentru a salva lumea în  Misiune Imposibilă 2 și Misiune Imposibilă 3.

Weekendul continuă cu un thriller psihologic, unde realitatea se îmbină cu visele și nimic nu este ceea ce pare, în filmul Vanilla Sky, difuzat sâmbătă, 23 martie, de la ora 23:00.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Nasty, un documentar despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năastase. Când apare la cinema?

„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”,„temperamental”, „arogant”– sunt doar…