Home Seriale TV 5 recomandări pentru Ziua Femeii pe Disney+. Și câteva filme nominalizate la Oscar în acest an

5 recomandări pentru Ziua Femeii pe Disney+. Și câteva filme nominalizate la Oscar în acest an

0
0

Luna martie este prilej de celebrare a femeilor minunate din jurul nostru, dar și sezon de premii în industria cinematografiei, mai ales că în acest weekend are loc decernarea premiilor Oscar.

PaginadeSeriale cine cu recomandări de filme și seriale perfecte pentru acest început de primăvară:

Rază de speranță (A Small Light), miniseria are în centrul său povestea lui Miep Gies, secretara care a ascuns-o pe Anne Frank și familia ei de naziști în Cel De-al Doilea Război Mondial.

Nomadland premiat cu Oscar este o poveste emoționantă despre speranță și rezistență, în regia lui Chloé Zhao. Filmul o are în centrul său pe Fern (Frances McDormand) care, după recesiunea economică a unui orășel din Nevada, își pune bagajele în furgonetă și porneste spre o viață neconvențională în ținuturile întinse ale Vestului american.

Ilegal cu Mariana Van Zeller (Trafficked with Mariana Van Zeller), o serie documentară National Geographic îi poartă pe telespectatori în interiorul celor mai periculoase piețe negre de pe planetă. Fiecare investigație o are în prim-plan pe jurnalista câștigătoare a premiilor Peabody și duPont, Mariana van Zeller, ce explorează cu îndrazneală și empatie mecanismele complexe și adesea violente din interiorul unei rețele ilegale.

Encanto spune povestea familiei extraodinare Madrigal, care locuiește într-o casă magică în munții Columbieni. Când Mirabel, singura fată normală din familie, descoperă că magia ce înconjoară casa e în pericol, ea este singura lor speranță.

Serialul Star Wars: Ahsoka cu Rosario Dawson în rolul principal urmărește parcursul fostului cavaler Jedi, Ahsoka Tano, în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile

Multe alte propuneri de filme și seriale poți găsi în Colecția Poveștile ei de pe Disney+.

Iată o parte din filmele nominalizate la ediția din acest an a Premiilor Academiei și disponibile pe Disney+:

Flamin’ Hot: Condimentul succesului prezintă povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin’ Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.

Creatorul – În acest thriller epic SF plin de acțiune, omenirea intră în război cu inteligența artificială.

În „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Marvel Studios, Universul Cinematografic Marvel se extinde către colțurile îndepărtate ale galaxiei. Peter Quill adună echipa pentru a pleca într-o o nouă misiune riscantă și plină de acțiune, în încercarea de a-l salva pe unul dintre ei. Între timp, o nouă forță amenință să-i doboare definitiv pe Gardieni.

Indiana Jones si Cadranul Destinului – Legendarul erou revine în ultimul capitol al renumitei francize – o aventură de proporții care te va purta prin toată lumea și te va surprinde.

Elemental – Într-un oraș în care locuitorii de foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună, o tânără înflăcărată și un tip care se lasă dus de val sunt pe cale să descopere ceva elementar: cât de multe au, de fapt, în comun.

Pe Disney+ puteti vizona filme si seriale premiate deja cu Oscar precum:

  • Forma Apei (The Shape of Water) din 2017 – De la maestrul povestitor Guillermo del Toro, vine acest basm din altă lume, plasat în timpul Războiului Rece al Americii anilor ’60. Captivă într-o viață izolată într-un laborator guvernamental de înaltă securitate, Elisa, o îngrijitoare mută (Sally Hawkins), descoperă un experiment secret. Din acel moment, ea pornește într-o călătorie neașteptată și transformatoare a iubirii, în această poveste magică cu Octavia Spencer în rol principal.
  • Eyes Of Tammy Faye’ din 2021, este o analiză detaliată a creșterii, descreșterii și reabilitării tele-evanghelistei Tammy Faye interpretată de Jessica Chastain – ea a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal.
  • West Side Story (Poveste din Cartierul de Vest) – din 2021, produs si regizat de Steven Spielberg, dupa un scenariu al dramaturgului Tony Kushner este o adaptare a musicalului din 1957 despre dragostea interzisă și rivalitatea dintre două găști de tineri cu origini etnice diferite, Jets și Sharks.
  • Vara de soul / ‘Summer Of Soul’ 2021 a fost premiat pentru cel mai bun Film Documentar. Acest documentar intens și emoționant – parțial film muzical, parțial poveste istorică, este creat în jurul unui eveniment epic care a preamărit istoria, cultura și moda afroamericană.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…