Home Stiri Serialul „Pe urmele lui Hitler”, sezon nou la History

Serialul „Pe urmele lui Hitler”, sezon nou la History

0
0

History difuzează, începând de marți, 23 ianuarie,  de la 22.00, un nou sezon din serialul „Pe urmele lui Hitler”. 

Echipa de investigație condusă de agentul CIA Bob Baer și de John Cencich, specialist în crime de război, desfășoară o operațiune de căutare. Ei încearcă să afle dacă dictatorul nazist a supraviețuit războiului și a reușit să dispară și să se ascundă.

În sezonul 3 al serialului, echipa descoperă un “bârlog nazist” în sălbăticia argentiniană și caită indicii despre un submarin care l-ar fi putut scoate pe Hitler din Europa după colapsul Germaniei.

Bob apelează la o nouă metodă de investigație care se numește “Asset Mapping”. Aceasta este folosită de agențiile de informații pentru a găsi și captura persoane imporante. Prin acest instrument de investigație au fost capturați Saddam Hussein și Osama bin Laden.

Astfel, echipa va cerceta rețeaua de asociați de top ai lui Hitler, analizând rolurile pe care le-au avut aceştia în potențiala lui evadare.

Echipe i se alătură Nada Bakos, un fost ofițer specializat în găsirea teroriștilor. Aceasta a făcut parte din echipa responsabilă pentru urmărirea și neutralizarea rețelei al-Qaeda și pentru colectarea informațiilor care au dus la capturarea lui Osama bin Laden.

Bob și Nada trimit o echipă pe teren formată din sergentul Tim Kennedy din Forțele Speciale ale SUA, jurnalistul veteran de investigație Gerrard Williams, pilotul şi operatorul din Forțele Aeriene Speciale Mike Simpson și istoricul James Holland. Aceștia vor angaja experți locali, istorici și vânători militari de oameni, înarmați cu cea mai nouă tehnologie, pentru a examina cazul.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…