Home Stiri Pasiune toscană începe săptămâna viitoare la Prima TV

Pasiune toscană începe săptămâna viitoare la Prima TV

0
0

Serial nou la Prima TV de săptămâna viitoare: Pasiune toscană va debuta pe 18 septembrie, fiind difuzat de la 17.00.

Pasiune, iubire, trădare și crimă. Acesta este orașul Villalba din frumoasa Toscana, regiune renumită a Italiei. O întrebare este pe buzele tuturor: “Cine l-a ucis pe Luca Monforte?” Astfel, o crimă zguduie aparenta liniște a Toscanei iar acuzațiile nejustificate duc la condamnarea la închisoare a unei tinere fete, Aurora. Acestea marchează începutul poveștii în care eroina noastră luptă atât pentru dragoste cât și pentru familie și onoare. Ea este cea care luptă pentru libertatea ei și care va duce vechile dușmănii la cote înalte.  Pasiune toscană este o poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă, conspirație și secrete. Însă, mai presus de orice, este o poveste impresionantă de iubire, o iubire imposibilă între Aurora și Alessandro. Amândoi fac parte din familii rivale și sunt separați de evenimente pline de sânge și mister.

Pe dealurile din Toscana, acoperite cu mii de rânduri de viță de vie, care timp de secole și-au înfipt adânc rădăcinile în pământul bogat al ținutului, două mari familii se atrag și se resping reciproc într-o sagă de familie făcută din dragoste, din pământ, din vin și din sânge.

Rolurile principale sunt interpretate de Anna Safroncik (Aurora Taviani) și Roberto Farnesi (Alessandro Monforte) doi actori italieni cunoscuți pentru rolurile lor în seriale de success din Italia. Producția este filmată în regiunea cunoscută sub numele Toscana, una dintre cele mai frumoase zone din Italia, cunoscută pentru orașele sale medievale și muzeele cu opere de artă ale pictorilor și sculptorilor italieni faimoși. Însă, Toscana mai este cunoscută și pentru plantațiile de viță de vie, câmpii și dealuri pitorești unde se fac cele mai bune vinuri italienești.

De luni, 18 septembrie, de la ora 17.00, Pasiune toscană va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea de iubire imposibilă dintre doi tineri care vor să învingă toate obstacolele pentru a fi fericiți.

Povestea serialului Pasiune Toscană

Aurora Taviani (Anna Safroncik) iese, după opt ani, din închisoarea în care a fost trimisă pe nedrept sub acuzația că l-ar fi ucis pe Luca Monforte (Mario Lucarelli), tatăl lui Alessandro Monforte (Roberto Farnesi), bărbatul cu care urma să se căsătorească. Chiar Alessandro este cel care a surprins-o pe Aurora lângă cadavrul tatălui său și acesta devine un moment definitoriu pentru povestea lor de dragoste care se rupe brusc și provoacă sentimente de ură între cei doi tineri.

Episodul tragic este împletit cu dispariția Evei Taviani (Barbara de Rossi), mama Aurorei, un personaj scandalos care întreținea o relație clandestină cu Luca, tatăl lui Alessandro. Crima îi este atribuită Aurorei și pe motiv că ar fi vrut să se răzbune pe Luca Monforte, aceasta fiind convinsă că i-a făcut rău mamei sale. Cele două familii, Monforte și Taviani, ambele cu afaceri în industria vinurilor, au fost dintotdeauna rivale înverșunate, dar moartea capului familiei Monforte a reaprins ura reciprocă. În această atmosferă, Aurora se întoarce în casa bunicii sale, în Villalba, un sat toscan traversat de podgorii întinse, convinsă fiind că doar dovedindu-și nevinovăția își poate recupera viața.

Primul pas este salvarea micii podgorii a familiei, Primaluce, abandonată după condamnarea sa și împovărată de datorii. Singurul ei sprijin sincer este Don Riccardo (Kaspar Capparoni), fratele lui Alessandro și preotul ținutului, mereu convins de nevinovăția Aurorei, motiv pentru care este marginalizat de familie și victima suspiciunilor fraților acestuia. Înconjurată de neîncrederea celor din jur, Aurora nu poate conta pe susținere necondiționată nici din partea propriei familii. De fapt, chiar surorile sale o cred atât de înflăcărată încât ar fi putut ajunge în punctul în care ar fi în stare să comită acea crimă.

Alessandro Monforte, care a avut curajul să preia afacerea de la tatăl său după moartea acestuia și a ținut compania în picioare, este aproape de a se căsători cu bogata Viola Camerana și intenționează să o alunge pe Aurora din Villalba, nedorind să recunoască că este încă îndrăgostit de aceasta. Dar familia Monforte nu este singura care dorește plecarea familiei Aurorei. În umbră se află o asociație secretă coruptă care include mai mulți antreprenori locali, printre care și Ruggero Camerana, tatăl Violei, dar și alte profesioniști de renume din domeniu.

Dar adevărul iese întotdeauna la suprafață, noi detalii și informații apar zi de zi, ceea ce duce și la noi violențe și crime. Dragostea dintre Aurora și Alessandro este de nestăpânit, totuși soarta continuă să îi țină pe cei doi departe unul de celălalt. Printre secretele ce nu pot fi dezvăluite, relațiile amoroase scandaloase, controversate, evenimentele avansează încet și fără abatere spre adevărul suprem.

Pe dealurile din Toscana, acoperite cu mii de rânduri de viță de vie, care timp de secole și-au înfipt adânc rădăcinile în pământul bogat al ținutului, două mari familii se atrag și se resping reciproc într-o sagă de familie făcută din dragoste, din pământ, din vin și din sânge.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…